ARCHE rice for sushi BIO
SKŁADNIKI
ryż* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealnie klejący się; doskonały również do tajskich dań curry i potraw z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio wypłukany ryż w zimnej wodzie gotować w proporcji: 1 szklanka ryżu i 1 i 3/4 szklanki wody. Gotować 10 minut. Zdjąć z ognia i pozostawić na kolejne 10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: 0,40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Weglowodany: 80,40 g
w tym cukry: 0,20 g
Błonnik: 1 g
Białko: 6,70 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, poniżej 25 st. C.
SKŁADNIKI
ryż* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealnie klejący się; doskonały również do tajskich dań curry i potraw z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio wypłukany ryż w zimnej wodzie gotować w proporcji: 1 szklanka ryżu i 1 i 3/4 szklanki wody. Gotować 10 minut. Zdjąć z ognia i pozostawić na kolejne 10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: 0,40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Weglowodany: 80,40 g
w tym cukry: 0,20 g
Błonnik: 1 g
Białko: 6,70 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, poniżej 25 st. C.