jogurt kremowy 76 % (mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), owsianka jabłkowo-orzechowa 13 % (woda, jabłka 2,6 %, cukier, płatki owsiane 1,3 %, krem kokosowy, orzechy laskowe 0,3 %, kasza owsiana 0,2 %, brzoskwinie, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat (zawiera orzechy laskowe), koncentrat z krokosza barwierskiego), 11 % granola [płatki zbożowe 6,6 % (pełnoziarniste płatki owsiane 4,6 %, płatki jęczmienne), substancja utrzymująca wilgoć: maltitole; olej słonecznikowy, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, suszone daktyle, mąka (jęczmienna, kukurydziana), sól, aromaty, cynamon); pestki dyni 1,6 %, słonecznik 1,1 %]
eko łyżeczka
Bakoma
Jogurt kremowy z owsianką jabłkowo-orzechową i granolą z pestkami dyni i słonecznika.
Masa netto 230 g (205 g e jogurt + 25 g granola)
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku i topperze. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Pot