Chcesz wiedzieć z czego wyprodukowano Winiary Nasza specjalność Zupa ogonowa? Sprawdź listę składników:
mąka pszenna*, suszone warzywa 24,6 % (pomidor 20,2 %, czerwona papryka* 3,2 %, cebula*, czosnek*, chrzan*), mąka ryżowa*, skrobia kukurydziana*, sól, cukier*, aromaty (z pszenicą), wędzony tłuszcz wieprzowy*, przyprawy*, barwnik (karmel*), kwas (kwas cytrynowy), zioła*, suszone mięso wołowe*, *naturalne składniki
Producent marki Winiary opisuje Zupa ogonowa tak:
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
po prostu dobre!, suszone z dbałością, z naturalnymi składnikami
Winiary
Zupa ogonowa.
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
5 min., 2 Porcje
1. Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 500 ml zimnej wody.
2. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Dostosuj wielkość porcji
Dzieci 2/3 Twojej porcji
Saszetka