Diamant Decorative sugar Coarse raffinade

Diamant Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
Diamant Decorative sugar Coarse raffinadeDiamant Decorative sugar Coarse raffinade
masa netto

masa netto

500 g

pojemność

cena za kilogram

9,16 zł / kg

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5907069013598

5907069013598

price: 4,58

product temporarily unavailable
4.58 PLN NewCondition
Wartości odżywcze (%)w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól0 g

Doskonały do słodzenia kawy, herbaty oraz gorących napojów. Grube, śnieżnobiałe kryształy są idealne do ozdabiania wypieków i deserów. Cukier podczas pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia.
Cechy:grube, śnieżnobiałe kryształy
brand:Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Cukier biały kat. 1
Przechowywanie:Przechowywać w suchym miejscu
Przepisy:Migdałowe kruche ciasteczka: 160 g cukru pudru Diamant, 150 g zimnego masła, 200 g tartych migdałów, 100 g mąki pszennej, 2 żółtka, szczypta soli. Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 białko do posmarowania. Masło posiekać na drobne kawałki, włożyć do miski, dodać pozostałe składniki. Wymieszać i opuszkami palców wyrobić na jednolitą masę. Uformować kulę, zawinąć w folię spożywczą i schładzać w lodówce przez ok. 30 minut. Ciasto wyjąć z lodówki, podzielić na 4 części i każdą rozwałkować na grubość 3-4 mm. Wycinać ulubione kształtu. Wierzch każdego ciasteczka posmarować roztrzepanym białkiem i posypać cukrem Gruba Rafinada. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku do 180°C przez około 12 - 15 minut. Rada: tarte migdały można zastąpić tartymi orzechami laskowymi. Zeskanuj kod i wypróbuj aktualny przepis z cukrem Gruba Rafinada
Rodzaj opakowania:Torebka papierowa
Adres producenta:Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Adres zwrotny:
Diamant sugar cane Dry Demerara Diamant sugar cane Dry Demerara
Diamant lump sugar Diamant lump sugar
500 g
12,26zł/kg

price: 6,13

PLN
1
7
Bio Planet Bio Planet BIO brown Bio Planet Bio Planet BIO brown
cane sugar demerara 500 g
19,16zł/kg

price: 9,58

PLN
1
5
expiry date 2026-01-01
Sante demerara sugar cane Sante demerara sugar cane
Unrefined 500 g
12,34zł/kg

price: 6,17

PLN
1
2
Bio Planet Bio Planet BIO light Bio Planet Bio Planet BIO light
cane sugar 500 g
15,98zł/kg

price: 7,99

PLN
1
2
expiry date
2024-07-24
Sodasan Xylitol - sugar from birch Sodasan Xylitol - sugar from birch
500 g
46,48zł/kg

price: 23,24

PLN
1
9
expiry date 2026-07-02
Radix Radix-Bis Demerara cane Radix Radix-Bis Demerara cane
sugar 500 g
13,36zł/kg

price: 6,68

PLN
1
5
Ekologiko Ekologiko Organic brown Ekologiko Ekologiko Organic brown
cane sugar 500 g
17,68zł/kg

price: 8,84

PLN
1
2
expiry date
2025-12-29
Diamant castor sugar Diamant castor sugar
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5