Migdały to źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych. Pozytywnie wpływają na prawidłowe funkcjonowanie organizmu, obniżają poziom cholesterolu, poziom cukru we krwi, zawierają dużo błonnika który poprawia pracę jelit.
Migdały nadają się do słodkich deserów, jako posypka do lodów czy prażonych jabłek oraz do dekoracji ciast, tortów. Migdały w płatkach mogą również służyć jako świetna panierka do ryb czy kurczaka.
migdał płatek
Tekst z pogrubioną czcionką, podkreślony.
Produkt jest alergenem.
W zakładzie konfekcjonuje się: pszenicę, kaszę jęczmienną, soję, migdały, orzechy ziemne i włoskie.
Migdały to źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych. Pozytywnie wpływają na prawidłowe funkcjonowanie organizmu, obniżają poziom cholesterolu, poziom cukru we krwi, zawierają dużo błonnika który poprawia pracę jelit.
Migdały nadają się do słodkich deserów, jako posypka do lodów czy prażonych jabłek oraz do dekoracji ciast, tortów. Migdały w płatkach mogą również służyć jako świetna panierka do ryb czy kurczaka.
Florpak Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 92
05-092 Łomianki
Filia w Wojniczu
ul. Warszawska 29
32-830 Wojnicz
Florpak Sp. z o.o.
ul. Warszawska 29
32-830 Wojnicz