skrobia, papryka* (12,6 %), cebula* (11,2 %), sól jodowana, cukier, ziemniaki*, koncentrat pomidorowy* (9,7 %), aromaty, olej kukurydziany, czosnek*, sól, sok z cytryny w proszku (cukier, sok z cytryny, sól), majeranek, kminek, pieprz, pieprz cayenne (chili), ziele angielskie, ekstrakt drożdżowy, korzeń pietruszki*, *Uprawiane w sposób zrównoważony
Kompozycja warzyw, ziół i przypraw do przygotowania gulaszu węgierskiego.
nowe opakowanie ten sam smak, gwarantujemy warzywa ze zrównoważonego rolnictwa, sposób na urozmaiconą dietę, doskonały smak, bez barwników, bez dodatku glutaminianu sodu
Knorr
Zmieniamy się dla dobra Twojego i środowiska
Fix gulasz węgierski.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotuj:
- 500 g mięsa wieprzowego
- 3 łyżki oleju
- 500 ml wody
Sposób przygotowania:
1) Mięso pokrój w kostkę i podsmaż na małej ilości oleju.
2) Fix wymieszaj w garnku z 500 ml wody. Dodaj podsmażone mięso i całość zagotuj.
3) Gulasz duś na małym ogniu przez około 1,5 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Rada:
1) Gulasz możesz podawać z gotowanymi ziemniakami, posypany natką pietruszki.
2) Podawaj z porcją ulubionych warzyw.
Saszetka