Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 10945 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 10945 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony. Sprawnie, szybko, bezproblemowo , 2021-01-18 16:24:00
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa , wszystko bardzo profesjonalnie zapakowane , 2021-01-18 15:48:44
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybko i dokladnie zapakowane zamowienie , 2021-01-18 15:47:46
Opinie klientów dodomku.pl ryby byly popekane pudelka bez zabezpieczen materialem babelkowym .zawartosc plywala w worku foliowym masakra , 2021-01-18 14:55:58
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie spakowane zamówienie. Żadnych braków i szybka dostawa. Polecam. , 2021-01-18 14:07:54
Opinie klientów dodomku.pl Polecam ,szybko i fachowo , 2021-01-18 11:43:30
Opinie klientów dodomku.pl Nigdy nie dostałam tak starannie spakowanej paczki. Coś wspaniałego pracownikowi należy się premia , 2021-01-18 11:40:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfect , 2021-01-18 11:23:34
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia , 2021-01-18 11:15:12
Opinie klientów dodomku.pl Produkty otrzymałam zapakowane perfekcyjnie i bezpiecznie. Większość w papierowych torebkach i kartonikach czyli ekologicznie. Produkty, które mogłyby się wylać np. jogurty zostały zapakowane dodatkowo w szczelne foliowe opakowania. Towar zgodny z oczekiwaniem. , 2021-01-18 11:10:59
Opinie klientów dodomku.pl Super sprawnie Bez Uwag Super OK , 2021-01-18 11:06:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było wporzadku polecam , 2021-01-18 11:04:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zwykle super.Polecam sklep każdemu.Przesyłka została zamówiona w niedzielę ,a w piątek miałam ją u siebie w domu (dodam że mieszkam w Finlandii) nic się nie stłukło ani nie pogniotło. Osoba odpowiedzialna za pakowanie jest bardzo dokładna i wie co robi.Ja napewno skorzystam jeszcze nie raz z tego sklepu. , 2021-01-18 09:32:07
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia jak zawsze -super , 2021-01-17 18:42:05
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja ! Polecam ! 5 gwiazdek ! , 2021-01-17 16:04:53
Opinie klientów dodomku.pl Rewelacja! Jest bardzo zadowolona. , 2021-01-17 09:33:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie!!! Przesyłka błyskawiczną, produkty zapakowane szczelnie i bezpiecznie tak aby nie uległy niszczeniu, wysoka jakość. Z czystym sumieniem polecam! , 2021-01-16 21:06:09
Opinie klientów dodomku.pl Szybko dojechala paczka,wszystko super jakosci , 2021-01-16 10:06:07
Opinie klientów dodomku.pl Witam dzis doszla przesylka jestem bardzo zadowolona wszystko doszlo w idealnym stabile polecam wszystkim , 2021-01-16 00:38:37
Opinie klientów dodomku.pl Dostarczono produkty w bardzo dobrym stanie zgodnie z zaplanowaną godziną , 2021-01-15 21:39:10
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje bardzo! Perfekcyjna szybkosc dostawa na Wegry. Wysokiej jakosci wyroby! We wtorek wieczorem przekazalam pieniadze, a w piatek w poludnie moglismy delektowac sie zawartoscia zamówienia/dostawy. Powodzenia i tak dalej! , 2021-01-15 19:58:10
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz nie do końca byłam zadowolona z zapakowania produktów. Serki i jogurt- jedne na drugich w jednej niepoprzedzielanej torebce foliowej- cały jogurt się wylał. W innym pudełku masło luzem, bez żadnego opakowania, w innym pudełku zawieszka do wc luzem bez woreczka, obok chipsy jabłkowe. Zawsze było super zapakowane, tym razem było gorzej. Pozostałe rzeczy ok. Dostawa terminowa, produkty świeże. , 2021-01-15 19:08:51
Opinie klientów dodomku.pl Realizacja zamówienia, jak zwykle perfekcyjna. Sposób zapakowania produktów doskonały. Pozdrawiam , 2021-01-15 19:01:53
Opinie klientów dodomku.pl Przesylka zostala dostarczona bardzo szybko, mimo ze za granice. Produkty zostaly bardzo starannie zapakowane, nic sie nie rozlalo. Super! , 2021-01-15 18:05:56
Opinie klientów dodomku.pl Paczka starannie zapakowana i szybko dostarczona. Pozdrawiam. , 2021-01-15 17:05:53
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-01-20
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5