Customer opinions

Rating 4.7 / 5
Average from: 8617 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8617 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybko ,sprawnie.Polecam , 2020-06-06 10:30:10
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, wszystko się zgadza. Dziękuję i polecam dodomku.pl , 2020-06-05 15:27:21
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki ///// , 2020-06-05 15:20:17
Opinie klientów dodomku.pl Paczuszka dotarła na następny dzień. Bardzo sprawny i przyjemny zakup! , 2020-06-05 15:10:24
Opinie klientów dodomku.pl Szybko sprawnie, profesjonalnie. Polecam. , 2020-06-05 13:48:08
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze Ok , 2020-06-05 13:09:51
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, jedyny minus to że zamawiałam komplet 4 pudełek mleka, a bez żadnego uprzedzenia otrzymałam tylko 3. Dobrze, że chociaż kwota pobrania się zgadzała, ale sklep powinien mnie uprzedzić, że nie otrzymam pełnego zamówienia. , 2020-06-05 10:09:53
Opinie klientów dodomku.pl Ogólnie wszystko wporzadku starannie zapakowane produkty. Paczki dotarły tydzien po zlozonym zamówieniu wiec np mleko dostalam z terminem 3dni waznosc to minus. No i paczki przyszly w ratach 2 jednego dnia 3 dnia następnego. Do dopracowania termin dostawy i wszystko bedzie ok. , 2020-06-05 10:06:49
Opinie klientów dodomku.pl Sklep super szybka wysyłka , 2020-06-05 09:15:02
Opinie klientów dodomku.pl Drugie zakupy. Pierwsze byly w trudniejszym okresie wybuchu epidemii. Widać różnicę ogromną w zapakowaniu produktów. System karton w karton jest rewelacyjny. Poprzednio tego zabrakło i było to widać. Teraz z małym wyjątkiem oceniam zakupy na 4. Mały wyjątek,bo w jednnym z trzech woreczkow butelka z wodą pełniąca rolę wkładu chlodzacego była dziurawa. W efekcie masło stało w wodzie. Pomysł z wkładem poza tym sùper. Tym którzy się wahają polecam sklep. , 2020-06-04 18:45:16
Opinie klientów dodomku.pl Paczka starannie zapakowana. Wszystko dojechało nieuszkodzone i nic nie brakuje. Jestem bardzo zadowolona. Zawsze czekam na zamówienie z dodomku. pl z niecierpliwością. Jak zwykle udane zakupy. Polecam całym sercem. , 2020-06-04 16:11:52
Opinie klientów dodomku.pl bardzo dobra , 2020-06-04 15:21:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo zadowolona. , 2020-06-04 15:21:48
Opinie klientów dodomku.pl Po prostu Super.Jestem zachwycona. Dziekuje. , 2020-06-04 15:15:33
Opinie klientów dodomku.pl Polecam super się zamawia i szybko . , 2020-06-04 15:05:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok, profesjonalnie. Polecam , 2020-06-04 13:51:41
Opinie klientów dodomku.pl Towar spakowany idealnie. Kielbaski zapakowane z wkladka chlodzaca za co wielkie dziekuje. Dostawa na medal. Minus- zbyt maly asortyment. Polecam , 2020-06-04 12:16:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku. Jedynie planowana dostawa przesunęła się o jeden dzień - miała być 02.06.2020, a była 03.06.2020. , 2020-06-04 11:48:38
Opinie klientów dodomku.pl Słoiczki słabo zapakowane.obijały się o siebie , 2020-06-04 11:36:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko z ta dostawą OK! , 2020-06-04 10:46:59
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko doszło tak jak powinno. Doceniam to, że wypełnienie również jest z kartonu zamiast plastiku , 2020-06-04 07:02:13
Opinie klientów dodomku.pl wszystkie zakupy zgodne z zamowieniem,starannie zapakowane. dziekuje. , 2020-06-03 20:30:02
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa Perfekcyjnie zapakowane produkty. Z pewnością skorzystam jeszcze z zakupów polecam każdemu , 2020-06-03 17:11:58
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja, wszystko w jak najlepszym porządku. , 2020-06-03 17:04:29
Opinie klientów dodomku.pl Niesamowita obsluga klienta, produkty najswiezsze , pieknie zapakowane wszystko najlepszej jakosci!!!! , 2020-06-03 17:01:17
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-06-08
Dostawa: 2020-06-09
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5