Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 6177 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6177 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, zgodnie z zamówieniem, bez zastrzeżeń , 2019-09-17 11:46:23
Opinie klientów dodomku.pl Produkty szklane były średnio zabezpieczone, a reszta produktów była walnięta bez ładu i skladu , 2019-09-16 17:04:44
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z zamówienia super zapakowane szczelnie bez uszkodzen.w trzech słowach SZYBKO,SPRAWNIE,SOLIDNIE , 2019-09-16 14:25:34
Opinie klientów dodomku.pl Paczka została zapakowana bardzo dobrze. Produkty nie uległy uszkodzeniu, a było ich wiele. Proszę jednak zwrócić uwagę na terminy ważności. Niektóre produkty mają bardzo krótki termin :( , 2019-09-16 10:55:10
Opinie klientów dodomku.pl sprawnie , wszystko ok polecam , 2019-09-16 06:10:18
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa produkt dobrze zapakowany i bardzo dobry , 2019-09-15 16:55:44
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona, kierowca pomógł wnieść zakupy, polecam , 2019-09-15 02:11:21
Opinie klientów dodomku.pl wszystkie produkty bardzo dobrze spakowane; polecam , 2019-09-14 21:36:00
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za sprawne dostarczenie mimo soboty zakupów, wszystko ok. , 2019-09-14 19:10:16
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie polecam w 100% , 2019-09-14 10:56:49
Opinie klientów dodomku.pl To już kolejne zakupy dka mojej mamy - wszystko tak jak opisane zostało dostarczone. Tak dalej trzymać! , 2019-09-13 18:10:48
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękujemy za szybką i sprawną realizację zamówienia. , 2019-09-13 17:36:54
Opinie klientów dodomku.pl Niby wszystko ok. Dobrze zapakowane. Ale miały być gratisy a nie było. No cóż. , 2019-09-13 16:32:45
Opinie klientów dodomku.pl Ślicznie dziękuję, super zapakowane szybka wysyłka i dostawa. , 2019-09-13 14:27:30
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo starannie zapakowana, do tego 3 gratisy. Super bardzo dziękuję , 2019-09-13 14:19:29
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Bardzo dziękuję , 2019-09-13 13:40:57
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie,bezproblemowo!Polecam! , 2019-09-13 12:28:46
Opinie klientów dodomku.pl TOWAR SPAKOWANY PROFESIONALNIE , 2019-09-13 11:26:44
Opinie klientów dodomku.pl Super kontakt i dostawa , 2019-09-13 11:24:31
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze, towar zapakowany idealnie, ukłon w stronę pracowników którzy się pakowaniem zajmują. Również dziękuję pani która powiadomiła mnie smsem, że paczka nadejdzie z opóźnieniem. Wczoraj została wysłana, dziś o godz.9-tej pan kurier z DPD paczkę mi doręczył. Super jak zawsze polecam wszystkim zainteresowanym. Chciałabym jeszcze nadmienić, czym byłam zaskoczona o zwrocie pieniędzy jeśli danego towaru zabrakło w magazynie. Są to tylko drobne sumy, ale świadczy to o rzetelności firmy
, 2019-09-13 11:05:28
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa, produkty dotarły w bardzo dobrym stanie :) profesjonalna firma, po raz kolejny zachęcam do zakupów na stronie dodomku.pl :) , 2019-09-12 18:56:57
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zapakowana perfekcyjnie, towar dostarczony bardzo szybko w idealnym stanie. Polecam wszystkim ten sklep! Super :) , 2019-09-12 18:26:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, świetnie zapakowane, szybko dostarczone i nie uszkodzone. Polecam , 2019-09-12 16:47:51
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku , 2019-09-12 16:47:23
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za błyskawiczną dostawę i prezent , 2019-09-12 13:27:41
koszyk z zakupami
zwiń koszyk