Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 12943 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12943 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa perfekcyjna , 2021-09-16 16:48:31
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bez zarzutu. , 2021-09-16 16:44:26
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale, bardzo dziękuję , 2021-09-16 15:56:27
Opinie klientów dodomku.pl Świetnie poszło! Dziękuję! , 2021-09-16 14:43:47
Opinie klientów dodomku.pl Opakowanie zawierające barszcz ukraiński było uszkodzone i część zupy wylała się do woreczka foliowego na szczęście większość odzyskałam ktoś źle zapakował , 2021-09-16 11:46:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-09-16 11:05:03
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Dostawa błyskawiczna, produkty wyśmienite jakościowo i smakowo. Polecam. , 2021-09-16 09:07:36
Opinie klientów dodomku.pl Paczka dostarczona w rewelacyjnym stanie pierwszy raz widzę tak ładnie zapakowaną paczkę , 2021-09-15 17:38:09
Opinie klientów dodomku.pl Dla mnie bomba, szał i w ogóle idealnie , 2021-09-15 16:49:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku, jest tak, jak chciałem. , 2021-09-15 05:42:58
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była bardzo dobrze zabezpiecza towar doszedł nie uszkodzony dobrze schłodzony mimo tego ze przesyłka została dostarczona do Niemiec , 2021-09-14 19:08:38
Opinie klientów dodomku.pl doskonała , 2021-09-14 16:58:29
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa , 2021-09-14 14:07:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2021-09-14 13:29:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko pięknie zapakowane ale Twaróg nie powinien być przesyłany luźno, tylko zapakowany prożniowo. , 2021-09-14 11:17:57
Opinie klientów dodomku.pl Super obsługa, bardzo szybka dostawa jestem bardzo zadowolona z zakupu polecam każdemu , 2021-09-14 10:53:32
Opinie klientów dodomku.pl ketchup Roleski bio pyszny, zamawiam od kilku lat, dzieci uwielbiają , 2021-09-13 20:09:43
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2021-09-13 13:47:28
Opinie klientów dodomku.pl Dzisiaj o godz. 12.30 otrzymalam zamowione produkty.Szybka dostawa,paczka starannie opakowana, zapłaciłam gotówka przy odbiorze. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. , 2021-09-13 13:32:59
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki jest ok.. , 2021-09-13 09:40:58
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamawiam i jestem zadowolona z zakupu. Paczki starannie zapakowane. Polecam , 2021-09-11 11:48:25
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna , 2021-09-10 14:12:02
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle starannie skompletowane, spakowane i dostarczone na czas :) , 2021-09-10 13:22:51
Opinie klientów dodomku.pl Towar świeży i pyszny zapakowany perfekcyjnie, jak zwykle. Polecam! Dziękuję. Pozdrawiam , 2021-09-10 13:18:19
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super,najlepszy sklep internetowy.Wszystkie artykuły spożywcze mają określony termin ważności to b.ważne,a termin dostawy -rewelacja już na następny dzień.Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu , 2021-09-10 11:39:00
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2021-09-20
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5