Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 7086 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 7086 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Witam
W związku z niedostarczeniem w piątek wieczorem zamówienia, proszę o dostarczenie go w poniedziałek 20.01.2020 w dopołudniowej dostawie. W puątek niestety skontaktowaliśmy sie z kurierem wprawdzie jeszcze kilkanaście minut przed 21, ale był na tyle daleko od naszego miejsca zamieszkania, że nie domagaliśmy się dostarczenia zamówienia i zaakceptowaliśmy dostawę w poniedziałek. W razie watpliwości prosze o kontakt 506-106-709
, 2020-01-20 01:26:41
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie dziękuję , jestem zadowolona, wszystko na 100% , 2020-01-19 20:24:32
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka dostawa. Produkty dobrze zapakowane. Łatwość zamawiania. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-01-19 17:27:59
Opinie klientów dodomku.pl To moje trzecie zamowienie ale nie ostatnie. Wszystko super!!!! , 2020-01-19 16:47:39
Opinie klientów dodomku.pl Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane. Tak powinno być w każdym sklepie. , 2020-01-19 10:12:51
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie i profesjonalnie , 2020-01-18 14:21:38
Jestem jak zwykle usatysfakcjonowana\nJolanta Gawlikowska 2020-01-18 20:19:19
Opinie klientów dodomku.pl Super! Szybko! Bardzo ładnie zapakowane! Polecam! , 2020-01-18 13:36:18
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zgodna z zamówieniem. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam! , 2020-01-17 21:08:30
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze ok. , 2020-01-17 19:39:11
Opinie klientów dodomku.pl Pierwsze zakupy ale nie ostatnie. Polecam każdemu!!! , 2020-01-17 16:48:50
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze, wszystko bardzo dobrze zapakowane, bardzo szybka dostawa , 2020-01-17 16:00:47
Opinie klientów dodomku.pl Miła i odpowiedzialna obsługa potrafiąca zaspokoić potrzeby każdego klienta. Szybka przesyłka i świeże produkty. Polecam , 2020-01-17 15:19:19
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą , 2020-01-17 15:05:26
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo zadowolona,doskonaly sklep , 2020-01-17 14:31:46
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie. , 2020-01-17 14:25:15
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle sprawnie i szybko , 2020-01-17 13:52:59
Opinie klientów dodomku.pl SWIETNIE,PERFEKCYJNIE,MOZNA POLEGAC NA SKLEPIE
, 2020-01-17 13:13:18
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny jestem mega zadowolona świetny sklep wszystko starannie zapakowane dużym atutem jest tez ze można sobie wybrać dzień dostawy , 2020-01-17 13:07:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko rewelacyjnie. , 2020-01-17 12:58:04
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super :) dostarczone zgodnie z planem :) jeden z przyjemniejszych kurierów :) , 2020-01-17 12:06:25
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka przesyłka. Towar profesjonalnie zapakowany. , 2020-01-17 11:33:54
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna komunikacja, super pakowanie. Wszystko na piatke. Dziekuje. , 2020-01-16 20:40:08
Opinie klientów dodomku.pl Dzięki jesteście ok , 2020-01-16 17:17:14
Opinie klientów dodomku.pl paczka doszla w 3 dni od momentu zamowienia.mieszkam we wloszech i jestem zadowolona ze znalazlam wasz sklep. produkty doszly swieze i nie uszkodzone. widac ,ze jestescie firma powazna i profesjonalna. , 2020-01-16 14:20:41
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie! Zamówienie zapakowane bardzo starannie, szybka realizacja zamówienia. , 2020-01-16 13:27:02
koszyk z zakupami
zwiń koszyk