Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 5406 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5406 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl super , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła dość szybko , tylko w DPD mają chyba jakieś zamieszanie. W sobotę wysłali powiadomienie, że kurier będzie z innym towarem ,który zamówiłam a nie było go Towar dostarczono dopiero w poniedziałek. Dzisiaj w ogóle nie wysłali powiadomienia ,że będzie paczka a paczka przyszła dobrze ,że była sąsiadka i odebrała ją.Paczka była zapakowana byle jak, paczki herbaty były pogniecione,wafle Knopers połamane, a płatki owsiane "wymiętolone" bo rzucone
luzem . Nawet chusteczki higieniczne były pogniecione bo wciśnięte między dwie butle 5 l wody .Dobrze, że słoiki były zapakowane w folię i doszły w całości.
, 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna dostawa (w ciągu 24 godzin). Towar zgodny z zamówieniem. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie dotarło błyskawicznie, w ciągu 24 godzin od złożenia. Produkty zapakowane bardzo dokładnie, wszystko się zgadza. Jestem bardzo zadowolona , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami----W DWÓCH SŁOWACH--GORĄCO POLECAM!!!!
, 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie skompletowane bez żadnych problemów, świetnie zapakowane. Polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super . Gorąco polecam . , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Tylko najpotrzebniejsze rzeczy zapakowane w folię. Brakowało jedynie kartki z tym co zostało zamówione, ale to nic, można sprawdzić z maila. Pozdrawiam. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super.Polecam. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa szybka, zgodna z zamówieniem. Kurier sympatyczny. Pozdrawiam i dziękuję. Polecam wszystkim , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczka dotarła do mnie w niecałe 24h! Do tego gratisy dla maluszka. Bardzo polecam! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Zostałam bardzo mile zaskoczona. Paczka przyszła w nienagannym stanie, pięknie opakowana tak aby nic się nie stłukło i nie wylało. Bardzo szybka wysyłka, napewno jeszcze nie raz zamówię z tej strony i polecę znajomym. Tak trzymać! , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Towar starannie zapakowany , a dziś miała niespodzianka łyżeczka i obiadek plus poradnik gratiss . , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK. , 2019-05-21
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana wręcz perfekcyjnie :). Towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa bardzo uprzejmy kurier.Jestem zadowolona i polecam wszystkim sklep DoDomku.pl. , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Nic do reklamowacz !!! wzsystko ok. , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Dzien dobry P. Arturze. Wszystko ok..Paczka doszla dzisiaj....Poniedzialek...wszystko z waszej strony bylo slicznie zapakowane.....nawet Ludwik troszeczke pokropil. Ale to nic nie zaszkodzilo nikomu, gdyz byl pieknie zapakowany we folie i szczelnie zamkniety. Dziekuje za wspanialy service ....Milego dnia. Do nastepnego razu..Correspondent Magdalene Nielsen, Dania....... , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Słabo, ogórki konserwowe nie zakręcone, zalały paczke :(((((((((((((((((( , 2019-05-20
Opinie klientów dodomku.pl Ekspresowa dostawa! , 2019-05-18
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za szybką i sprawną dostawę :) , 2019-05-18
Opinie klientów dodomku.pl Zamówione produkty bardzo dobrej jakości, towar zapakowany perfekcyjnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam znajomym. Dziękuję , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Szybko i solidnie :) , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona dziękuję , 2019-05-17
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona dziękuję , 2019-05-17
koszyk z zakupami
zwiń koszyk