Customer opinions

Rating 4.7 / 5
Average from: 9479 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 9479 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienia są realizowane starannie , dobrze zapakowane. Jestem bardzo zadowolona. , 2020-09-26 00:06:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku. Bardzo dobrze zapakowane. Bardzo szybka dostawa. , 2020-09-25 19:07:55
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. , 2020-09-25 18:54:05
Opinie klientów dodomku.pl Alles sehr schnell erledigt. Kommunikation mit dodomku sehr gut. Danke!!!!! , 2020-09-25 18:24:07
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porzadku , 2020-09-25 13:54:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko OK, co prawda nie znalazłem w paczce zamówionej główki czosnku,ale to drobiazg. , 2020-09-25 11:19:49
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z produktów Lubelli. zdecydowałam się na taki zakup, bo wybrałam z listy internetowo, nie musząc szukać na półkach sklepowych. , 2020-09-24 20:48:43
Opinie klientów dodomku.pl wszystko zgodne z opisem , 2020-09-24 20:20:40
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jest ok oprócz dołączenia paragonu z kasy i trochę mało zabezpieczony towar jak wędliny i ryby e sensie że ta woda prawie nic nie daje i wędliny w paczkach przychodzą napompowane , 2020-09-24 18:40:00
Opinie klientów dodomku.pl Leżę w szpitalu i zakupy tutaj to konieczność. Produkty perfekcyjnie zapakowane. Nawet gdy zamówiłem jogurty to do paczki dodano dwie zamrożone butelki wody na koszt firmy. Kurierzy uprzejmi i zadziwiająco szybcy. Polecam z czystym sumieniem. , 2020-09-24 17:45:08
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko super, szybka wysylka , produkty bardzo dobre, dobrze zapakowane , 2020-09-24 16:45:15
Opinie klientów dodomku.pl Uważam ten sklep za wzór. Oczywiście zdarzają się niekiedy (mimo bardzo solidnego pakowania), jakieś uszkodzenia, ale reklamacje są rozwiązywane błyskawicznie. Polecam wszystkim, ale zwłaszcza tym, którym zwykłe zakupy sprawiają problem. , 2020-09-24 16:35:35
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie dziękuję, zakupy zawsze pięknie opakowane, starannie i z sercem, jestem bardzo zadowolona. Kochani kupujmy wszyscy zakupy w małych polskich sklepach, wspierajmy naszych rodaków!!! Z serca dziękuję i pozdrawiam :) , 2020-09-24 13:26:18
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko na medal, polecam ten sklep!!!!Dziękuję:) , 2020-09-24 13:16:45
Opinie klientów dodomku.pl Uważam, że ten sklep jest najlepszy w Polsce. Dostawa błyskawiczna (2 dni). Kurier super. Bardzo dziękuję za cały transport i serdecznie pozdrawiam. , 2020-09-24 12:53:14
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i dostarczone zgodnie z przekazaną prośbą Polecam , 2020-09-24 10:55:23
Opinie klientów dodomku.pl Super sklep , 2020-09-23 21:52:09
Opinie klientów dodomku.pl Niestety tym razem zapakowane było byle jak.Pudełka z kaszami były zgniecione. Ciastka pokruszone Wszystko rzucone luzem. Jogurt naturalny i ayran turecki owszem zapakowane w folię ale rzucone na sam spód paczki i cała zawartość znalazła się w folii. W tym worku były też serki homogenizowane i były całe upaćkane rozlanym jogurtem. Jedynie słoiki były dobrze zapakowane w folię. , 2020-09-23 19:52:04
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa jak zwykle ok! , 2020-09-23 18:49:35
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje , 2020-09-23 18:49:15
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa w porządku. , 2020-09-23 18:48:43
Opinie klientów dodomku.pl Moje kolejne zakupy w www.dodomku.pl Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam , 2020-09-23 17:56:42
Opinie klientów dodomku.pl Produkty świeże, smaczne, szybka wysyłka. , 2020-09-23 16:36:49
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale zapoakowane. Wszystko świeże. Kontakt z Panem pracownikiem doskonały. Telefonicznie uzupełniłam zamówienie. Dostawa na następny dzień. POLECAM ! , 2020-09-23 16:29:40
Opinie klientów dodomku.pl Ok , 2020-09-23 16:21:14
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-09-28
Dostawa: 2020-09-29
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5