Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

page: 1 / 202 number of opinions: 5041

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5041 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok! , 2019-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie jest błyskawicznie realizowane i wysyłane. Zwykle na drugi dzień jest już u mnie:) Polecam! , 2019-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze było świetnie wszystko zapakowane, ale z każdą kolejną dostawą, jest coraz lepiej. Bardzo dziękuję. , 2019-03-25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko było zapakowane porwanie i estetycznie, niestety jajka były umieszczone na dnie i 5 z nich nie przetrwało transportu, to taka mała uwaga odnośnie pakowania produktów. , 2019-03-24
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok jak zwykle
, 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Produkty dotarły w całości ,super sklep już kilka razy korzystałam z usług polecam! , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jestem pełna podziwu dla obsługi zamówienia, szybkości realizacji oraz cen! Super miły i fachowy kontakt :)
, 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Paczka byla bardzo starannie przygotowana. Zadnych uszkodzen,wszystko dokladnie zabezpieczone. Jakosc towarow bardzo dobra, wszystko swieze i doskonalej jakosci. Brawo ! Dziekuje ! , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje bardzo.Wszystko rewelacyjnie spakowane i szybka dostawa .Napewno jeszcze skorzystam z zakupow na tej stronce .Pozdrawiam , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa do Szwecji, dokladnie zapakowana paczka. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka super spakowana, szybko doszło. DZIEKUJE , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, tanio i zgodnie z ofertą! Polecam. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle błyskawiczna przesyłka idealnie zapakowana. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok, najlepsza firma, najlepszy kurier -dostawca. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług, przesyłka dotarła starannie zapakowana i bez uszkodzeń.Z czystym sumieniem polecam i na pewno będę nadal korzystać. Dziękuje. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super ..Produkty swieze opakowane dobrze... przesylka na czas , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia, korzystne ceny; gorąco polecam. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Wyjątkowo starannie zapakowana dostawa. , 2019-03-22
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle zapakowane było super. Wszystkie produkty doszły całe, tylko sok aloesowy w plastikowej butelce został rzucony na spód paczki i przygnieciony przez cięższe produkty. Butelka cała jest powyginana ( dobrze że nic się nie wylało). , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję bardzo! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, wszystko przyszło na drugi dzień i było bardzo dobrze transportowane. Będę wszystkim polecać , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo fajnie starannie spakowane dotarlo w calosci , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl wszystko dobrzy polecam!!!! , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka zgodna z zamówieniem. , 2019-03-21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dotarło szybko i w całości, tylko jak zawsze za dużo folii ;-) , 2019-03-21
koszyk z zakupami
zwiń koszyk