Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 5831 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 5831 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zwykle super , 2019-07-22 19:31:54
Opinie klientów dodomku.pl Wspaniale spakowane !Brawo Wy!!! , 2019-07-22 18:54:18
Opinie klientów dodomku.pl Serdecznie polecam!
Wysyłka zagraniczna- szybko i sprawnie. Perfekcyjnie zapakowana zawartość!
Napewno skorzystam ponownie.
, 2019-07-22 16:03:13
Opinie klientów dodomku.pl SUPER, SUPER, SUPER , 2019-07-22 15:15:33
Opinie klientów dodomku.pl Polecam firmę do domku.pl
Szybko tanio pod każdy adres!!!
, 2019-07-20 15:37:00
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko bardzo dobrze.Szybko i w calosci. , 2019-07-20 13:38:26
Opinie klientów dodomku.pl Super produkty i wspaniale zapakowane! , 2019-07-20 08:15:50
Opinie klientów dodomku.pl Polecam! , 2019-07-19 20:57:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze szybko i w całości dotarło:) I kolejne gratisy z hippa (kaszki i deserek) , 2019-07-19 20:21:45
Opinie klientów dodomku.pl Poczka dostarczona do hiszpanii w ciagu 5 dni, wedline jeszcze byly zimne i to ogromny plus. Jedyny minus byl ze paczka majaranku sie rozwalilo ale tak wszystko perfekcyjnie. Bardzo polecam! , 2019-07-19 19:40:10
Opinie klientów dodomku.pl super szybka dostawa , super świeże , super smak , 2019-07-19 17:49:46
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko! Starannie zapakowane! Dziekuje za prezenty! , 2019-07-19 15:55:43
Opinie klientów dodomku.pl Stronę znalazłam przypadkiem kiedy byłam w ogromnej potrzebie pomocy dalszej rodzinie, na dodatek w bardzo niekorzystnym czasie (dzień przed Bożym Ciałem). Pani z którą miałam pierwszy kontakt to rewelacja - zarówno profesjonalizm jak i ogromna empatia, podobnie właściciel, pomimo, że wpłata mogła jeszcze zostać nie zaksięgowana to w pełni zrozumiał sytuację i uzyskałam pozwolenie na realizację dostawy. Pełny profesjonalizm, wszystko OK!! Bardzo dziękuję:) , 2019-07-19 15:37:18
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2019-07-19 14:59:49
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie kilku rzeczy brakuje, niektóre pogruchotane a inne perfekcyjnie zapakowane, a co do gratisów, to takowych nie miewam. , 2019-07-18 21:53:43
Opinie klientów dodomku.pl dostawa zamówionego towaru pozytywnie porażająca, po południu zamówiłem rano o 9,00 kurier był u drzwi. A o 10,00 dżem się gotował. Dzięki ! , 2019-07-18 20:18:17
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa do Francji 3 dni .Produkty zabezpieczone przed uszkodzeniem i ciepłem. Wszystko dotarło w idealnym stanie. Polecam wszystkim ten sklep. Ja już kilka razy korzystałam i jestem zadowolona. , 2019-07-18 19:27:03
Opinie klientów dodomku.pl Znalazłam tę stronę przypadkiem i miałam pewne wątpliwości robiąc zamówienie, ale kiedy odebrałam paczkę - zmieniłam zdanie. Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo, wszystko się zgadza, ceny zamówionych towarów bardzo korzystne. Poza tym, to jedna z najlepiej zapakowanych paczek jakie otrzymałam - solidnie zabezpieczone i ułożone tak, że nie miało jak się uszkodzić.

Jestem bardzo zadowolona, a gratis (słoiczek) na pewno wykorzystamy za jakiś czas :)

POLECAM!
, 2019-07-18 19:22:35
Opinie klientów dodomku.pl polecam, szybka realizacja zamówienia , 2019-07-18 19:17:15
Opinie klientów dodomku.pl Szybka przesyłka, następnego dnia rano miałam paczkę w domu. Mleko w opcji 4szt. znajduje się w opakowaniu zbiorczym producenta. Cała przesyłka zapakowana starannie. Polecam zakupy w tym sklepie. , 2019-07-18 18:49:43
Opinie klientów dodomku.pl długo trwało zanim paczka została skompletowana. Zamówienie składałam 10 lipca a dopiero 17 wyruszyła do paczkomatu. Tak wszystko super , 2019-07-18 16:20:09
Opinie klientów dodomku.pl Zapakowane mniej starannie niż pierwsza paczka i tylko 1 gratis tym razem ostatnio były aż 3 :) szybko paczka dotarla do domku. , 2019-07-18 14:43:22
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa błyskawiczna, wszystko starannie zapakowane. Paczka dotarła w nienaruszonym stanie. Polecam , 2019-07-18 13:23:19
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka realizacja, produkty dobrze zabezpieczone do transportu , 2019-07-18 12:32:09
Opinie klientów dodomku.pl Tradycyjnie wszystko w jak najlepszym porzadku. , 2019-07-18 12:07:18
koszyk z zakupami
zwiń koszyk