Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66

Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 6598 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 6598 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle paczka rewelacyjnie zabezpieczona, szybko dostarczona, w niskiej cenie i do tego gratis , 2019-11-13 14:37:29
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo starannie zapakowana. Szybka wysyłka.v , 2019-11-13 11:12:32
Opinie klientów dodomku.pl Pakowanie bardzo słabe. Każdy ze słoiczków był zawinięty taśmą klejącą przez co rozpakowywanie jest męką. Dużo lepiej sprawdziłyby się przegródki kartonowe oraz różne wielkości kartonów bo w moim przypadku był on w 90% pusty.
Produkty były zapakowane starannie ale sposób zapakowania fatalny. Dlatego ocena średnia.
, 2019-11-13 10:18:15
Opinie klientów dodomku.pl Sprawnie, szybko polecam w 100% , 2019-11-12 23:10:24
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2019-11-12 20:37:35
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje za paczke , bardzo dobrze zapakowane ,jako chlodzenie byly butelki zamrozone z woda mineralna BARDZO fajna idea -dziekuje ! , 2019-11-12 18:02:32
Opinie klientów dodomku.pl Paczki dobrze zapakowane, ale miało przyjść w piątek a dostałam we wtorek. , 2019-11-12 16:57:35
Opinie klientów dodomku.pl SUPRR PROFESJONALNIE FUNKCJONUJE !
KURIER BARDZO PRZYJAZNY CZLOWIEK, DZIĘKI.
, 2019-11-12 16:36:51
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie, dziękujemy P.Małgorzacie Fisch, pozdrawiamy. Joanna z Mamą. , 2019-11-12 16:33:33
Opinie klientów dodomku.pl Super wszystko bardzo dobrze. , 2019-11-12 14:51:30
Opinie klientów dodomku.pl zamówienie błyskawicznie dostarczone, towar bez szwanku, super zapakowany , 2019-11-12 14:15:48
Opinie klientów dodomku.pl Paczuszka dotarła bez żadnych uszkodzeń w ustalonym terminie polecam , 2019-11-12 14:00:39
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Towar zapakowany bardzo dobrze. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam serdecznie.! , 2019-11-12 13:50:03
Opinie klientów dodomku.pl Gorąco polecam. , 2019-11-12 13:37:11
Opinie klientów dodomku.pl WSZYSTKO OK , 2019-11-11 18:20:23
Opinie klientów dodomku.pl Szybka i precyzyjna dostawa. Wszystko doszło w perfekcyjnym stanie. Dziękuję. , 2019-11-11 15:03:39
Opinie klientów dodomku.pl kolejny raz nie zawiodłam się, polecam , 2019-11-11 08:16:32
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze idealnie , 2019-11-10 17:35:14
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2019-11-10 12:56:22
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa (przed wyznaczonym terminem), towar starannie spakowany i zgodny z zamowienie. Jak najbardziej polecam! , 2019-11-09 18:00:28
Opinie klientów dodomku.pl mega ;) , 2019-11-09 15:33:47
Opinie klientów dodomku.pl Kompletne, zabezpieczone i na czas. Polecam. , 2019-11-09 10:45:49
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie zapakowane, zgodnie z zamówieniem i szybko / był mały poślizg , ale zostałam wcześniej powiadomiona co świadczy o tym , ze szanuje się klienta ; POLECAM !!!! , 2019-11-09 08:44:04
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona , przesyłka dostarczona szybko , w razie pytań , szybka odpowiedź , bardzo solidnie zapakowane , polecam ! , 2019-11-08 17:32:06
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko sprawnie, super , 2019-11-08 17:01:49
koszyk z zakupami
zwiń koszyk