Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 12505 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 12505 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona :) , 2021-06-23 13:23:54
Opinie klientów dodomku.pl Polecam Zawsze na czas , 2021-06-23 09:42:41
Opinie klientów dodomku.pl Paczka bardzo dokładnie i estetycznie spakowana . Szybka dostawa. Dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę . , 2021-06-22 23:27:22
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona, wszystko produkty były świeże, ładnie zapakowane i paczka została dostarczona w terminie , 2021-06-22 22:24:16
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje pieknie. Jak zawsze wszystko super-zapakowane perfekcyjnie i produkty rowniez.Sklep godny polecenia innym.Ciesze sie ze jestescie-dzieki Wam mam mozliwosc kupic to co za granica nie ma :) Mam nadzieje wiele dalszych lat byc Wasze klientka.Pozdrawiam serdecznie , 2021-06-22 15:06:48
Opinie klientów dodomku.pl Przesyłka dotarła sprawnie , 2021-06-22 09:40:35
Opinie klientów dodomku.pl Paczka została dostarczona na czas ,swietnie zapakowana ! Wielokrotnie robiłam zakupy w tym sklepie. Jak najbardziej polecam ! Jedyna uwaga to chcialabym dostac powiadomienie emailowe w dniu dostarczenia przesyłki ,mieszkam w USA a zakupy robie dla rodziny w polsce . , 2021-06-22 02:32:59
Opinie klientów dodomku.pl Muszę z przykrością przyznać że otrzymałem owoce przeterminowane, arbuz był na pół pęknięty i sok się lał z niego a banany były już w jednej czwartej brązowe. Ja to kupiłam dla chorej osoby i jest mi wstyd za to. Czy tak traktuje się klienta? , 2021-06-22 00:40:15
Za takie produkty uważam że powinniśmy otrzymać nowe świeże owoce lub zwrot częściowy pieniędzy. To wstyd kupić dla chorej osoby owoce które wyglądają jak zepsute. Arbus rozbity sok się lał z niego a banany już dobrze piegowate. Za co się płaci? To taka robicie sobie państwo reklamę? Czysty wstyd? 2021-06-22 00:48:23
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze ładnie zapakowane i dostarczone , 2021-06-21 22:21:09
Opinie klientów dodomku.pl Super, od dawna korzystam z usług dodomku.pl i jestem bardzo zadowolona. Szeroki asortyment artykułów, juskie ceny, szybka i profesjonalna obsługa, fachoepwe doradztwo i szybka dostawa. Jak najbardziej polecam. , 2021-06-21 20:27:51
Opinie klientów dodomku.pl juz drugi raz otrzymalam potluczone jajka .(3 z 10).moze nie powinno sie ich kłaść na spodzie paczki. Paczka tez była pognieciona , dlugo na nia czekalam od powiadomienia o dostawie ,chyba okres doreczenia trwa zbyt długo a przeciez to zywnosc , 2021-06-21 20:05:16
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa.Super market internetowy.Polecam wszystkim. , 2021-06-21 19:43:43
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa perfekcyjnie zapakowana , 2021-06-21 18:38:18
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle rewelacja. Expresowa dostawa. Świetnie zapakowane. Dziękuję! , 2021-06-21 17:54:15
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo starannie zapakowane, szybka dostawa poza teren Polski, duży wybór towarów. , 2021-06-21 17:02:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super. Dziekuje. , 2021-06-21 17:02:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem b.zadowolona i dlatego często zamawiam. , 2021-06-21 16:29:03
Opinie klientów dodomku.pl Znów dzień opóźnienia... , 2021-06-21 16:20:04
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa w stanie dobrym. , 2021-06-21 16:05:30
Opinie klientów dodomku.pl Sklep godny polecenia, produkty świetnie zapakowane, schłodzone, terminowa dostawa, produkty wysokiej jakości. , 2021-06-21 15:22:15
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka wysyłka , przy wysokich upałach bardzo szybka dostawa , 2021-06-21 14:49:29
Opinie klientów dodomku.pl obydwa produkty są po prostu rewelacyjne...polecam wszystkim!!!! , 2021-06-21 14:41:18
Opinie klientów dodomku.pl Jest ok dzięki.. , 2021-06-21 14:30:12
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale. , 2021-06-21 13:59:43
Opinie klientów dodomku.pl doskonała realizacja zamówienia ; asortymentu do wyboru przybywa ; mogłam wybrać termin dostawy oraz sposób zapłaty ale chciałabym też móc wybrać firmę kurierską do dostawy bo DPD gwarantuje mi dostawę do domu a nie pod dom.... , 2021-06-21 13:21:02
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5