Customer opinions

Rating 4.7 / 5
Average from: 7681 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Jana z Kolna 36 81-351 Gdynia, Gdynia, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 7681 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Zamówienie zgodne z opisem , 2020-03-28 11:18:51
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2020-03-28 11:17:29
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok. Dziękuję , 2020-03-28 09:21:58
Opinie klientów dodomku.pl Sklep bez zmian . Bardzo dobry. , 2020-03-28 08:48:00
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za sprawnie zarealizowane zakupy :) , 2020-03-28 08:09:05
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, sprawnie, wszystko w długim terminie przydatności i całe :-) Dziękuję ! , 2020-03-27 21:55:08
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy zapakowane idealnie. Wszystko dotarło w stanie nienaruszonym. Ekspresowa wysyłka. Polecam , 2020-03-27 21:33:19
Opinie klientów dodomku.pl dostawa jak na obecną sytuacje super choć niewiele potrzebnych produktów jest dostępnych niestety. Ale szacunek. że pracują . Pozdrawiam. , 2020-03-27 21:32:45
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona z zakupów: zapakowane w kartonie,wszystko super , 2020-03-27 21:26:24
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona mimo takiego nawalu pracy wszystko bylo zabespieczone dziekuje , 2020-03-27 19:47:33
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję :) dostawa do Włoch nadspodziewanie szybko!
Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie się zdrowo !!
, 2020-03-27 19:45:15
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję za dostarczenie paczki w tym trudnym czasie! , 2020-03-27 17:13:50
Opinie klientów dodomku.pl Zakupy dostarczone z tygodniowym opóźnieniem, ale to zrozumiałe w obecnym czasie. Najważniejsze, że starsi i schorowani rodzice dostali paczkę pod same drzmi mieszkania. Brakowało w niej tylko dwóch z zamówionych produktów. , 2020-03-27 17:04:11
Opinie klientów dodomku.pl to co zamówiłam otrzymałam, każdy produkt dodatkowo opakowany. Tylko czas doręczenia długi ale taki czas , 2020-03-27 17:01:22
Opinie klientów dodomku.pl Sklep godny polecenia, pomimo trudnej sytuacji w kraju zamówienie dotarło bez zastrzeżeń. , 2020-03-27 15:53:20
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2020-03-27 15:36:50
Opinie klientów dodomku.pl Polecam , 2020-03-27 15:35:57
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo jestem zadowolony z przesyłki polecam wszystkim , 2020-03-27 15:31:35
Opinie klientów dodomku.pl W terminie, dobrze zapakowane i dostarczone pod drzwi (III p.). Super! , 2020-03-27 15:15:00
Opinie klientów dodomku.pl Super Perfekcyjnie , 2020-03-27 14:36:25
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam. , 2020-03-27 13:13:49
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony i dziękuję kurierowi. Bez nich w tych trudnych czasach, byłoby kiepsko. , 2020-03-27 12:31:31
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa zgodna z oczekiwaniem , 2020-03-27 12:14:28
Opinie klientów dodomku.pl Brak w paczce kiełbasy za którą zapłaciłem , 2020-03-27 11:10:58
Opinie klientów dodomku.pl Paczka była zapakowana właściwie. Jaetem zadowolona z zakupów. Jedyny minus to opóźnienie dostawy, ale w obecnej sytuacji wydaje się to oczywiste :). Polecam i niewykluczone, że skorzystam ponownie. , 2020-03-27 11:00:36
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: 2020-04-02
Dostawa: 2020-04-03
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Jana z Kolna 36 Gdynia 81-351 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5