Customer opinions

Rating 4.7 / 5
Average from: 8883 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Wejherowska 91 A 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.7 8883 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, poprosiłam kuriera o wejście na piętro bo nie mam możliwości zejścia, to bez żadnych pretensji przyszedł i przekazał paczkę , 2020-07-15 13:29:05
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcja. Polecam. , 2020-07-15 13:17:34
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko w idealnym stanie dostarczone. Dziękuję , 2020-07-15 12:53:57
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo polecam stronkę ,wszystko starannie zapakowane , zamówienie na następny dzień w domu ! , 2020-07-15 12:46:02
Opinie klientów dodomku.pl Paczka doszła w całości Towar spakowany dobrze jedynie ciastka Bell Vita rzucone luzem były połamane ale daje się je zjeść.Bałam się ,że mleko świeże skwaśnieje bo to i duża odległość ( 600 km) i kurier akurat wczoraj ( u nas był upał - paczka w samochodzie prawie cały dzień ),późno doręczył paczkę (godz 17,00 zawsze doręczał do godz 13,00) ale było wszystko w porządku. W pudełku gdzie było mleko wkład chłodzący bardzo pomógł.Za to w drugim pudełku gdzie były sery i wędlina wkładu chłodzącego nie było. Doszła do mnie ta paczka po 24 godzinach od zapakowania i na szczęście nic się nie zepsuło ale co by było jakby doszło do jakiejś awarii w firmie kurierskiej co już się zdarzało i paczka przyszłaby za 2 dni? Wszystko byłoby do wyrzucenia.Już tak miałam,że paczka miała być w piątek ale właśnie gdzieś nastąpiła awaria samochodu firmy kurierskiej i dostałam ją dopiero w poniedziałek i część zamówionego towaru musiałam wyrzucić. , 2020-07-15 12:39:17
Opinie klientów dodomku.pl Idealnie.Ładnie,starannie spakowane.Dobrze zabezpieczone.Nie uszkodzone.Artykuły znakomitej jakości.Kurier nowy,nie ten,który dostarczał mi przesyłki do tej pory,ale także grzeczny.Paczka w bardzo dobrym stanie dotarła pod same drzwi.Myślę,że wszyscy Kurierzy to fajne chłopaki.Dziękuję bardzo gorąco wszystkim pracownikom.Pozdrawiam. , 2020-07-15 11:07:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko świetnie , 2020-07-15 06:56:51
Opinie klientów dodomku.pl Ok. , 2020-07-14 22:13:30
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko zapakowane rewelacyjnie - jak zawsze.
Produkty zgodne z zamówieniem
, 2020-07-14 20:50:33
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam :) , 2020-07-14 19:15:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko idealnie. Przesyłka expresowa i super zabezpieczona. , 2020-07-14 19:03:06
Opinie klientów dodomku.pl Polecam z czystym sumieniem ? , 2020-07-14 18:57:41
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony. Polecam , 2020-07-14 17:50:58
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zachwycona!
Dostawa już kolejnego dnia, wszystko bezpiecznie zapakowane :)
To moje pierwsze zakupy, na pewno nie ostatnie! :)
, 2020-07-14 16:51:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super , 2020-07-14 16:47:08
Opinie klientów dodomku.pl Polecam! , 2020-07-14 16:27:21
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku.
Dziękuję
, 2020-07-13 19:13:20
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2020-07-13 18:50:52
Opinie klientów dodomku.pl Starannie zapakowane,wszystko jak zwykle dotarlo w idealnym stanie.Obsluga klienta na wysokim poziomie.Pod kazdym wzgledem super sklep.Pozdrawiam z Finlandii , 2020-07-13 14:27:10
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona z realizacji zamowienia dziękuje. , 2020-07-13 11:42:50
Opinie klientów dodomku.pl Nie dostalam paczki. Mam dostać jutro. , 2020-07-13 10:28:17
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dobra strona do składania zamówień. Zamówienie zrealizowane bez zarzutu, prawidłowo zapakowane produkty. Polecam , 2020-07-12 22:25:18
Opinie klientów dodomku.pl polecam sklep,wszystko szybko i sprawnie , 2020-07-12 17:58:10
Opinie klientów dodomku.pl Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziękuję i polecam. , 2020-07-12 09:51:40
Opinie klientów dodomku.pl Super. , 2020-07-11 22:11:40
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Wysyłka: dzisiaj
Dostawa: jutro
Informacje o darmowej dostawie Sposoby dostawy Metody płatności
Dowiedz się więcej
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Wejherowska 91 A Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5