Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 15341 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 15341 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem zadowolona. Dobry kontakt z firmą, paczka solidnie zapakowana, data ważności się zgadza. Dobry kontakt z kurierem, bez problemu wniósł na czwarte piętro 15 kg. Dziękuję. , 2022-11-30 05:05:24
Opinie klientów dodomku.pl Szybko dostarczone oraz profesjonalnie zapakowane tylko pomimo informacji o dostarczeniu do drzwi Mojego mieszkania kurier nie dostosował się i musiałem zejść po paczkę zostawiając na chwilę małe dziecko. , 2022-11-30 00:02:38
Opinie klientów dodomku.pl 1000 X SOLIDNOSC I PERFEKCJA ! , 2022-11-29 21:34:12
POLECAM,POLECAM,POLECAM 2022-11-30 02:45:42
Opinie klientów dodomku.pl 100X PERFEKCJA , 2022-11-29 21:32:16
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjna dostawa. Perfekcyjny Kurier , 2022-11-29 19:34:38
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku, tradycyjnie bardzo szybka wysyłka , 2022-11-29 17:30:12
Opinie klientów dodomku.pl PACZKA DOSTARCZONA NA PARTER,,,,NIE PIĘTRO DRUGIE,,JEŚLI FIRMA NIE ZREZYGNUJE Z IN POST,,JA REZYGNUJE Z ZAKUPÓW TUTAJ , 2022-11-29 17:16:53
Opinie klientów dodomku.pl W porządku , 2022-11-29 14:43:01
Opinie klientów dodomku.pl Szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. , 2022-11-29 14:35:11
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko! Dziękuję, można na Was liczyć! , 2022-11-29 12:23:02
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ladnie zapakowane,jak zawsze. , 2022-11-28 20:45:19
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, profesjonalnie i towar wyśmienitej jakości.Polecam. , 2022-11-28 18:33:06
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko super, jestem bardzo zadowolona Dziekuje i pozdrawiam serdecznie. , 2022-11-27 13:04:27
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie. Tanio, sprawnie i wszystko świeżutkie! , 2022-11-27 10:38:17
Opinie klientów dodomku.pl Po raz kolejny wszystko super. Bardzo polecam! , 2022-11-27 10:37:48
Opinie klientów dodomku.pl Super zapakowane i szybko dostarczone do paczkomatu - dziękuję , 2022-11-26 18:56:15
Opinie klientów dodomku.pl Udana, szybka transakcja. Będę częściej tutaj zaglądać. , 2022-11-26 18:06:46
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko Ok , 2022-11-26 08:36:48
Opinie klientów dodomku.pl Szybko, profesjonalnie i tworząc zadowolenie klienta. Duży plus , 2022-11-25 20:01:43
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz zamawiam.produkty żywnościowe oraz gotowe jedzenie. Przesyłka na czas. Gotowe jedzenie wyśmienite. Polecam każdemu!!!!! , 2022-11-25 15:16:10
Opinie klientów dodomku.pl Super szybko dostarczone ,co najważniejsze wszystko świeże. Na pewno nie pierwszy i nie ostatni zakup w tym sklepie :) , 2022-11-25 15:04:43
Opinie klientów dodomku.pl Doskonale spakowana paczka.Żywność świeża,smaczna.Wszystko dobrze zabezpieczone,schłodzone,starannie,ładnie poukładane.Dziękuję gorąco.Pozdrawiam. , 2022-11-25 14:28:26
Opinie klientów dodomku.pl Super, szybko i sprawnie! , 2022-11-25 13:40:15
Opinie klientów dodomku.pl Moja babcia byla bardzo zadwolona z zamowienia. Najbardziej zachwalala starannosc w zapakowaniu produktow. Na pewno zamowie cos od Panstwa ponownie i wszystkim innym polecam z zamknietymi oczami! , 2022-11-24 23:30:28
Opinie klientów dodomku.pl Towar dotarl bardzo szybko i co wazne zapakowany perfekcyjnie , 2022-11-24 22:03:43
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5