Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 17895 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 17895 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, produkt zgodny z ofertą, polecam :) , 2024-04-18 10:54:16
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze super, polecam , 2024-04-18 10:29:22
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-04-18 09:14:48
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super spakowane,mega szybka dostawa polecam , 2024-04-17 18:12:14
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko doszło w całości, nic się nie zgniotło nawet serki wiejskie. , 2024-04-17 16:35:37
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty są zgodne z tymi, które zamawiałem. , 2024-04-17 15:10:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo szybka dostawa. Wszystko idealnie zapakowane, żadnych strat. Będę polecać! , 2024-04-17 11:05:23
Opinie klientów dodomku.pl AWIETNA , 2024-04-17 10:48:03
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko jak zawsze starannie zapakowane, produkty dobrej jakości. Polecam ! , 2024-04-16 19:16:15
Opinie klientów dodomku.pl Witam. Zakupy u państwa to czysta przyjemność.jeszcze tu wrócę. , 2024-04-16 19:06:01
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty jak zawsze świeże i starannie zapakowane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. , 2024-04-16 16:16:59
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuję dziękuję dziękuję dla firmy za pakowanie za produkty. Pozdrawiam , 2024-04-16 14:41:57
Opinie klientów dodomku.pl Paczka super zapakowana. Towary zapakowane osobno, te które potrzebują chłodu są zapakowane z zamrożonymi butelkami wody. Super , 2024-04-16 12:31:27
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona. Wysłałam już zamówienie uzupełniające. Pozdrawiam. , 2024-04-15 11:16:14
Opinie klientów dodomku.pl Jestem bardzo zadowolony , 2024-04-15 10:23:06
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze ok , 2024-04-15 10:04:02
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziekuje.Wspaniala obsluga.Dobra robota.Wszystko super!Jedzonko znakomite. , 2024-04-14 13:30:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty są świetne ale to nie moja paczka. , 2024-04-13 14:52:04
Opinie klientów dodomku.pl Bezproblemowe zamówienie. Towar świetnie zapakowany. Błyskawiczna dostawa! , 2024-04-12 21:40:16
Opinie klientów dodomku.pl Mieszkam za granicą i jestem bardzo zadowolona 5 gwiazdek . , 2024-04-12 18:29:36
Opinie klientów dodomku.pl Kawa super,dostawa EXPRES!!! , 2024-04-12 14:07:23
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziękuję za kolejną perfekcyjną przesyłkę. Wszystko świeże i perfekcyjnie zapakowane. , 2024-04-12 00:14:05
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2024-04-11 12:21:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty zgodne z tym co na stronie, produkty przyszły dobrze zapakowane, Bardzo szybka realizacja zamówienia, Jak najbardziej polecam, usługa dobrze sprawdzi się w miejscach gdzie nie ma większość firm Food delivery. , 2024-04-11 08:54:11
Opinie klientów dodomku.pl Świetny sklep, świetna obsługa klienta, żaden problem czy pytanie, nie pozostaje bez odpowiedzi i rozwiązania. Bezproblemowa współdziałanie i kontakt z klientem, a pakowanie zakupów jak zawsze perfekcyjne. , 2024-04-10 19:46:12
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-22
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5