Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 18218 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 18218 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl Dziękuje za Expresowe doręczenie. Wczoraj zamówienie dziś dostarczenie , po 24 godz. Przy robieniu zakupów zapomniałam o ryżu, złożyłam zamówienie lecz bez ryżu. Zadzwoniłam i Pan Andrzej dołożył mi do koszyka ryż . Bez żadnego problemu grzecznie , kulturalnie ze śmiechem. Towar perfekcyjnie zapakowany, świeżutki chlebek i masełko, inne produkty też.Obsługa klienta to mistrzostwo świata, jeśli po zakupy to tylko z domu i tylko do domku , 2024-07-19 22:46:38
Opinie klientów dodomku.pl Świetna sprawa super spakowane, klasa! , 2024-07-19 18:35:26
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie produkty jak zwykle starannie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam. , 2024-07-19 14:54:17
Opinie klientów dodomku.pl profesjonalnie na czas pod same drzwi brawo , 2024-07-19 12:15:53
Opinie klientów dodomku.pl Wszystkie zamówione produkty dostarczone sprawnie, zapakowane starannie i przede wszystkim zabezpieczone produkty w chłodzących okładach, super dziękuję , 2024-07-19 12:15:35
Opinie klientów dodomku.pl Pięknie dziękuję za świetną pracę. Wszystko pięknie popakowane, zabezpieczone, kontakt z klientem, wszystko jest perfekt. Pozdrowienia dla szefostwa i wszystkich pracowników. , 2024-07-18 20:09:49
Opinie klientów dodomku.pl Kurier nawalil. Paczka wyslana ze sklepu w poniedzialek utknela w drodze i doszla nie jak zazwyczaj we wtorek, tylko w czwartek, czesc zakupow popsula sie, karton chyba rozwalil sie w drodze, bo byl caly okrecony folia. , 2024-07-18 18:18:36
Opinie klientów dodomku.pl Nektarynki nie dość że wrzucone na spód paczki i zgniotły się to jeszcze wysłane zgniłe. Na 4 sztuki 3 były zgniłe i zgniecione. 1 szt nadawała się do zjedzenia.Dawno zrezygnowała bym z zakupów u was ( przynajmniej owoców i warzyw bo u was ceny są kosmiczne tych produktów) ale jestem osobą ledwo poruszającą się a do sklepu mam 2 km.Tak samo jogurt naturalny KANKA roztrzaskany i połowa wylana do folii gdzie były zapakowane pozostałe jogurty i trzeba je było myć bo wszystkie były upaćkane rozbitym jogurtem.Ja się tylko zastanawiam dlaczego nabiał jest pakowany na spód paczki a warzywa takie jak jabłka pomarańcze grejfruty na wierzch paczki? , 2024-07-18 14:26:43
Opinie klientów dodomku.pl Dziekuje.Bylo ok. Skorzystam powtornie.Polecam sklep i obsluge. , 2024-07-18 13:58:47
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo dziekuje ,kazdy produkt starannie zapakowany, dbalosc o to zeby produkty miesne byly schlodzone. Polecam dodomku dostawa na drugi dzien. Super 5 * ode mnie , 2024-07-18 13:51:24
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz otrzymałam tak starannie zapakowany towar, 6+ za przesyłkę, brawo! , 2024-07-18 13:32:21
Opinie klientów dodomku.pl Na czas i zgodnie z zamówieniem. , 2024-07-18 13:04:24
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa super , zapakowanie perfekcyjne ,bardzo dziękuję . POLECAM , 2024-07-18 11:17:57
Opinie klientów dodomku.pl Z całego serduszka dziękuję Wam Kochani za tak pięknie zapakowaną przesyłkę. Za każdym razem podziwiam ten perfekcyjny i wyjątkowy sposób pakowania dla Waszego sklepu oraz Jakość Obsługi Sklepu która jest na najwyższym poziomie :) Wszystko jest na medal. Pozdrawiam cieplutko :) , 2024-07-18 10:46:57
Opinie klientów dodomku.pl w ankiecie uprzedzono, żeby przesyłkę dostarczyć pod drzwi pokoju. niestety pracownik pozostawił ciężką paczkę przeznaczoną dla inwalidy na dole przy wejściu. zlecenie zostało wykonane NEGATYWNIE ! , 2024-07-18 08:42:42
Opinie klientów dodomku.pl Super! , 2024-07-17 15:40:11
Opinie klientów dodomku.pl super , 2024-07-17 14:31:26
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze wszystko zapakowane perfekcyjnie. Jesteście wspaniali i tylko Wam mogę ufać... od lat.. Dziękuję , 2024-07-17 11:29:43
Opinie klientów dodomku.pl Woooooow, to już kolejne moje zamówienie... I nie ostatnie. Świetna dostawa, zapakowany towar w najwyższej jakości.nic nie ma prawa się wylać, zagnieść itd. polecam serdecznie ️ , 2024-07-17 06:58:15
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko ok , 2024-07-16 21:57:40
Opinie klientów dodomku.pl Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem i przede wszystkim szybka dostawa do paczkomatu. Polecam, napewno wrócę ponownie , 2024-07-16 20:38:19
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko dobrze,starannie opakowane ,oki. , 2024-07-16 16:14:56
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko perfekcyjnie spakowane, dostarczone na czas. Polecam ten sklep internetowy. Podziękowania dla zawsze pomocnego Pana Andrzeja. DZIĘKUJĘ. , 2024-07-16 15:21:37
Opinie klientów dodomku.pl Zawsze ok, super uczciwy sklep , 2024-07-16 15:07:53
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle szybko i bezproblemowo.Polecam. , 2024-07-16 13:48:52
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-07-23
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5