Customer opinions

Rating 4.8 / 5
Average from: 13681 number of opinions

Spożywczy sklep internetowy dodomku
Zakupy z dostawą do domu i biura. Bez dźwigania, bez straty czasu. Kup żywność online. Bezpłatna dostawa w całej Polsce, ekspresowa dostawa za granicę.
info@dodomku.pl
58 66 007 66
ul. Innowacji 3 84-217 Szemud, Szemud, Pomorskie, PL
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/logo_2.png
4.8 13681 Opinie klientów dodomku.pl
Opinie klientów dodomku.pl po raz kolejny jestem zadowolona , 2022-01-18 10:45:43
Opinie klientów dodomku.pl Super , 2022-01-17 19:07:25
Opinie klientów dodomku.pl Paczka zostala doreczona jak zwykle bardzo punktualnie, Pan Kurier jest bardzo uprzejmy. Ogromnie dziekuje Panu Kurierowi, Jego zetelnosc bardzo ulatwia mi opieke nad Tatusiem-seniorem. Dziekuje. , 2022-01-17 15:03:23
Opinie klientów dodomku.pl Doskonały sklep internetowy. Polecam w 100% i dziękuję. , 2022-01-17 12:54:04
Opinie klientów dodomku.pl Pierwszy raz zamwiam z tej strony produkty na święta i jestem zadowolona,wszystkie produkty starannie zapakowane i przyszło nawet przed czasem.Jestem zadowolona. , 2022-01-16 22:33:30
Opinie klientów dodomku.pl Bardzo ładnie i starannie jestem bardzo zadowolona. , 2022-01-15 23:10:50
Opinie klientów dodomku.pl Zamówieni zgodne z zamówieniem otrzymałam następnego dnia, zapakowane perfekcyjnie. Polecam wszystkim. , 2022-01-15 12:24:27
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Miły kontakt. , 2022-01-15 11:29:11
Opinie klientów dodomku.pl Zacznę od wielkiego,gorącego podziękowania.Paczka cudownie,starannie spakowana.Wszystkie produkty posegregowane,ładnie ułożone,dokładnie zabezpieczone i porozdzielane.Produkty spożywcze chronione przed zepsuciem.Warzywka i owoce świeże.Nawet jaja dotarły całe i zdrowe.Wspaniała praca.Szybka realizacja.Dziękuję.Gorąco pozdrawiam.Jeżeli tylko będę mogła będę korzystać z Waszego sklepu.Wszystkim także będę go polecać.Nigdy mnie nie zawiedliście,nigdy nie byłam rozczarowana i powtórzę BARDZO DZIĘKUJĘ. , 2022-01-15 11:26:41
Opinie klientów dodomku.pl Jak zawsze -- żadnych uwag !!! No - może jedna - brakowało jednej sztuki towaru z zamówionego przeze mnie asortymentu. Nie zgłaszałam jednak reklamacji gdyż zawsze dostawy są super i taki wypadek przy pracy mógł się zdarzyć, a brakujący towar kosztował raptem trochę ponad 2 złote. , 2022-01-14 17:57:36
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwyke świetnie spakowane i szybka dostawa. Dziękuje bardzo!!! , 2022-01-14 17:18:16
Opinie klientów dodomku.pl szybka i perfekcyjna przesylka , 2022-01-14 15:23:19
Opinie klientów dodomku.pl Skorzystałem po raz pierwszy, zostanę stałym klientem! Kontakt telefoniczny zapewnia fachowe doradztwo. Dostawa w terminie, pakowanie super (wszystko szklane, dojechało bezpiecznie). BARDZO POLECAM , 2022-01-14 14:25:37
Opinie klientów dodomku.pl Jak zwykle wszystko perfekcyjnie zapakowane i dotarło do mnie na czas. Dziękuję! , 2022-01-14 13:54:43
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w porządku plus za szybką wysyłkę , 2022-01-14 13:44:27
Opinie klientów dodomku.pl Perfekcyjnie spakowana i doręczona! Dziękujemy! , 2022-01-14 13:05:37
Opinie klientów dodomku.pl na 3 opakowania jajek 5 sztuk potłuczone . Pierwszy raz coś takiego! , 2022-01-14 12:39:45
Sugerował bym używać foli bąbelkowej do pakowania jaj. 2022-01-14 15:32:57
Opinie klientów dodomku.pl Super szybka dostawa i zamówiony towar jest w porządku , 2022-01-14 12:17:09
Opinie klientów dodomku.pl Polecam. , 2022-01-14 11:58:32
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko w najlepszym porządku. Towar dobrze zapakowany, do tego warzywa i owoce wyglądają na świeże. Mogę polecić. , 2022-01-14 11:26:14
Opinie klientów dodomku.pl jak zawsze super , 2022-01-14 10:54:13
Opinie klientów dodomku.pl wszystko ok. szybka dostawa, towar dobrej jakości , 2022-01-14 08:52:12
Opinie klientów dodomku.pl Wszystko super .Dziękuje. Pozdrawiam , 2022-01-14 01:38:38
Opinie klientów dodomku.pl Kolejny raz korzystam z usług firmy, wszystko szybko i bez problemu, mama bardzo zadowolona z zakupów. Kurier bardzo miły. Polecam. , 2022-01-13 23:39:19
Opinie klientów dodomku.pl Dostawa jak zwykle bez zarzutu, dziękuję . , 2022-01-13 17:13:43
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: jutro
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5