Podravka posiada w swojej ofercie bardzo szeroką gamę produktów.W Polsce znana jest jako największy specjalista w dziedzinie przypraw i dodatków do potraw głównie dzięki Vegecie.Produkty Podravka możesz kupić w naszym sklepie internetowym.Jeśli złożysz zamówienie dziś do 17, to paczkę otrzymasz już jutro. Jeśli zamówisz na kwotę 200 zł, dostawa będzie bezpłatna.
3850104299735
3850104299735
Podravka
with Mediterranean herbs 500 ml
10,30 zł/l
price: 5,15 zł
PLN
https://en.dodomku.pl/Podravka_tomato_puree_with_Mediterranean_herbs_z_ziolami_srodziemnomorskimi/86846.html
1
10000
10
Podravka Podravka tomato puree
klient
4
5
4
1
Podravka Podravka tomato puree
expiry date 2025-12-13
opis produktu
3850104073724
3850104073724
Podravka
Without the skin 400 g
13,53 zł/kg
price: 5,41 zł
PLN
https://en.dodomku.pl/Podravka_whole_tomatoes_Without_the_skin_Bez_skorki_w_soku_pomidorowym/43028.html
1
0
6
Podravka Podravka whole tomatoes
klient
5
5
5
2
Podravka Podravka whole tomatoes
expiry date 2025-12-31
opis produktu
3850104238802
3850104238802
Podravka
400 g
13,53 zł/kg
price: 5,41 zł
PLN
https://en.dodomku.pl/sliced_tomatoes_classical_klasyczne/43027.html
1
10000
5
Podravka sliced tomatoes classical
klient
5
5
5
1
Podravka sliced tomatoes classical
expiry date 2027-09-08
opis produktu
3850104073656
3850104073656
Podravka
500 g
10,30 zł/kg
price: 5,15 zł
PLN
https://en.dodomku.pl/tomatos_mousse/32482.html
1
10000
8
Podravka tomato's mousse
klient
4
5
4.5
3
Podravka tomato's mousse
expiry date 2027-05-14
opis produktu
3856020241988
3856020241988
Podravka
500 g
13,32 zł/kg
price: 6,66 zł
PLN
https://en.dodomku.pl/Podravka_Bucatini_pasta/114617.html
1
10000
1
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3
Szemud
84-217
PL
PL5881981703
info@dodomku.pl
Królikowski
Adam
male
PL
adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski
100% - Adam Królikowski
5881981703
+48 58 66 007 66
https://dodomku.pl/
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
klienci
4.8
5