Skład:
fasola 44%
passata pomidorowa 12,5%
koncentrat pomidorowy 12%
tofu wędzone 8% (z soi niemodyfikowanej genetycznie)
kapusta pekińska 7,5%
marchew 5,5%
pietruszka 5,5%
olej słonecznikowy 2%
sos sojowy tamari 1%
sól 0,5%
cukier trzcinowy 0,5%
ocet balsamiczny 0,5%
liść laurowy
ziele angielskie
słodka wędzona papryka
kminek mielony
cząber
majeranek
tymianek
czarny pieprz
asafetyda
przyprawa orientalna Atelier Smaku
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energ. (kcal) 179
Wartość energ. (kJ) 749,4
Tłuszcz (g) 20,8
Białko (g) 23,3
Węglowodany w tym cukier (g) 48,7
Błonnik (g) 3,2
Sód (mg) 31