ARCHE Ginger sushi flakes marinated BIO
SKŁADNIKI
imbir* 62%, sos ryżowy*(woda, ryż, A. oryzae), sól morska, liście Shiso*(pachnotka zwyczajna), sos Umeboshi*(morela japońska, sól morska, liście Shiso) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Imbir niweluje smak, jak również usuwa wszelkie pozostałości tłuszczu ryby, które ostały się w jamie ustnej. Znany jest ze swoich właściwości antybakteryjnych i wspomagających trawienie, imbir jest idealnym kompanem dla ryby.
Masa netto po odsączeniu: 50 g.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 70 kJ / 17 kcal
Tłuszcz: 0,30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,20 g
Białko: 0,6 g
Sól: 5,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, poniżej 25 st. C.
SKŁADNIKI
imbir* 62%, sos ryżowy*(woda, ryż, A. oryzae), sól morska, liście Shiso*(pachnotka zwyczajna), sos Umeboshi*(morela japońska, sól morska, liście Shiso) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Imbir niweluje smak, jak również usuwa wszelkie pozostałości tłuszczu ryby, które ostały się w jamie ustnej. Znany jest ze swoich właściwości antybakteryjnych i wspomagających trawienie, imbir jest idealnym kompanem dla ryby.
Masa netto po odsączeniu: 50 g.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 70 kJ / 17 kcal
Tłuszcz: 0,30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,20 g
Białko: 0,6 g
Sól: 5,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, poniżej 25 st. C.