woda, mak biały 23 %, cukier, kaszka pszenna, mąka pszenna, miód wielokwiatowy, naturalny aromat marcepanowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Masa z białego maku to połączenie doskonałej receptury z naszym wieloletnim doświadczeniem w zakresie wypieków. Trzykrotnie zmieliliśmy mak biały, wzbogacając go o miód i naturalny aromat marcepanowy. Masa z białego maku ma doskonałą konsystencję, a także jest gotowa do użycia od razu. Wystarczy chwila, aby wyczarować makowe babeczki z kruszonką, chrupiące rogaliki czy też pyszne ciasteczka.
z miodem wielokwiatowyn, trzykrotnie mielony mak, gotowa do użycia, Dobra i polska firma
Bakalland
Najlepsze bakalie od
Bakalland
Masa z białego maku o smaku marcepanowym.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 48 godzin.
Propozycje zastosowania
wypieki, desery, potrawy
Puszka