migdały blanszowane w płatkach
Migdały Bakalland mają gładką, pomarańczowo-złotą skórkę, a przy tym są bardzo chrupiące. Charakteryzuje je również delikatny, słodki smak. Ze względu na wyjątkową chrupkość oraz smak migdały bardzo często stosowane są w kuchni jako dodatek do ciast i lodów. Z racji na bogactwo tiaminy (witaminy B1), fosforu oraz wapnia doskonale sprawdzą się również jako samodzielna przekąska.
naturalne bogactwo cynku, magnezu i witaminy E
Bakalland
Bakalland - wyszukane przyjemności
Wystarczy tylko chwila, by sięgnąć po małe przyjemności. Wcześniej jednak długo i starannie wyszukujemy najdoskonalsze owoce i orzechy, wybierając je z najlepszych zbiorów na świecie. Dzięki temu Bakalland od lat słynie z jakości, a Ty możesz rozkoszować się prawdziwym bogactwem naturalnych smaków!
Migdały blanszowane w płatkach
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Otwórz torebkę
Zdejmij ochronną folię
Po wyjęciu porcji zamknij dociskając
Opakowanie wielokrotnie zamykane
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa