jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych), wsad czarna porzeczka 22 % (czarna porzeczka 50 %, cukier, skrobia modyfikowana, naturalne aromaty, koncentrat soku z aronii, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: pektyny), musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
nowa eko łyżeczka
Bakoma
Jogurt kremowy z czarną porzeczką oraz musli typ granola (czarna porzeczka 11 %).
Masa netto: 230 g (200 g e jogurt + 30 g musli)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Pot