Jelly pudding with fruit pieces instant with the taste of strawberry


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 240 kJ / 57 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kw. tł. nasycone | 0 g |
Węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 8,8 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | <0,01 g |
Witamina C | 10 mg (13 %)** |
Opakowanie wystarcza do przygotowania 1 sugerowanej porcji produktu. | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | |
**% dziennych referencyjnych wartości spożycia dla osoby dorosłej. |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Pszenica : | Może zawierać |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 3 ocen.
cukier, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwniki (kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina), aromat, sól, witamina C, koncentrat so(...)


price: 1,72 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Dr._Oetker_jelly_sweet_moment_Apple_jablkowy/19063.htmlcukier, skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (kurkumina), witamina C, ekstrakt z czarnej marchwi i hibiskusa, sól, koncentrat soku more(...)


price: 1,74 zł
PLN https://en.dodomku.pl/the_sweet_taste_of_apricot_jelly_time_smak_morelowy/33882.htmlbio cukier, bio skrobia ziemniaczana, bio kurkuma mielona, aromat naturalny, kwas: kwas jabłkowy, kwas askorbinowy (witamina C)


price: 2,47 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Amylon_glutenfree_lemon_jelly_BIO_bezglutenowy_BIO/46500.html2027-02-13
cukier bio, skrobia ziemniaczana bio, barwnik (sproszkowany burak czerwony bio, kurkuma mielona bio), aromat truskawkowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C)


price: 2,26 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Amylon_glutenfree_strawberry_jelly_BIO_bezglutenowy_BIO/46501.html2027-04-28
bio cukier, bio skrobia ziemniaczana, bio sproszkowany burak czerwony, aromat naturalny, kwas: kwas jabłkowy, kwas askorbinowy (witamina C)


price: 2,49 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Amylon_cherry_jelly_BIO_gluten_free_wisniowy_bezglutenowy_BIO/46502.html2027-05-12
cukier, skrobia ziemniaczana, wiśnie liofilizowane 4,9 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: kwas karminowy, sól, witamina C (kwas L-askorbinowy)


price: 1,68 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Jelly_pudding_with_fruit_pieces_instant_with_the_taste_of_cherry_z_kawalkami_owocow_instant_o_smaku_wisniowym/48074.htmlcukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, owoce liofilizowane 4,7 % w zmiennych proporcjach (jagody, maliny), barwniki: antocyjany, kurkumina, regulator kwasowości: kwas cytr(...)


price: 1,68 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Jelly_pudding_with_fruit_pieces_instant_with_the_taste_of_forest_fruits_z_kawalkami_owocow_instant_o_smaku_lesnych/48075.htmlprice: 0,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/vanilla_sugar/29682.htmlprice: 5,88 zł
PLN https://en.dodomku.pl/jabcusie_apple_crisps/30337.htmlprice: 1,78 zł
PLN https://en.dodomku.pl/citric_acid_grocery/30601.htmlcukier, sól, koncentrat soku buraka ćwikłowego w proszku 17,9 % (maltodekstryna, koncentrat soku buraka ćwikłowego 38,6 %*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), wzmacni(...)


price: 2,13 zł
PLN https://en.dodomku.pl/beetroot_soup_rapid_blyskawiczny/33644.htmlsól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, ekstrakt drożdżowy, aromaty, cukier, warzywa suszone 3,9% w zmiennych proporcjach (marche(...)


price: 2,37 zł
PLN https://en.dodomku.pl/6_cubes_vegetable_broth/48000.htmlcukier, koncentrat soku buraka ćwikłowego w proszku 22,5 % (maltodekstryna, koncentrat soku buraka ćwikłowego 38,6 %*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól, ekstrak(...)


price: 5,67 zł
PLN https://en.dodomku.pl/beetroot_soup_Instsnt/48006.html