ekologiczna mąka z zielonego groszku, woda źródlana
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat.
Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka?
Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie...
Różnice kolorystyczne i smakowe:
Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Źródło fosforu który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Źródło tiaminy która przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Źródło żelaza które pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Źródło magnezu który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz pomaga w prawidłowej syntezie białka.
wysoka zawartość białka oraz błonnika pokarmowego, Puchar Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Natura Food 2017 w kategorii produkt ekologiczny polski, dla wegetarian i wegetarian, woda źródlana Kapellanka, mąka z groszku 100%, naturalny smak i kolor zielonego groszku
Makaron bezglutenowy z groszku zielonego.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 rolnictwo UE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka