Amur White wave in rapeseed oil with lemon pepper


Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1828 kJ / 443 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
w tym kwasy nasycone | 3,5 g |
Węglowodany | 0,4 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,65 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
Ryba : | Zawiera |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 3 ocen.
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Połud(...)


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Salmon_Ustka_Herring_fillets_in_oil_w_oleju/31747.htmlprice: 7,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/tuna_chunks_in_own_juice_wlasnym/36364.htmlkawałki tuńczyka 49%, strzępy mięsa z tuńczyka 21% (Katsuwonus pelamis), olej roślinny (sojowy) 29%, sól


price: 7,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/tuna_chunks_in_vegetable_oil_roslinnym/36365.htmlprice: 15,50 zł
PLN https://en.dodomku.pl/tuna_in_olive_oil_bio/37824.htmlprice: 18,63 zł
PLN https://en.dodomku.pl/oliwie_z_oliwek_extra_virgin/37826.htmlprice: 11,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Pan_do_Mar_sardines_in_BIO_Olive_Oil_BIO_oliwie_z_oliwek_extra_virgin/39799.htmlkawałki TUŃCZYKa 75 %, ekologiczny olej słonecznikowy 24 %, sól morska. 24 %składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.


price: 14,67 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Pan_do_Mar_Tuna_bonito_in_BIO_sunflower_oil_oleju_slonecznikowym/39801.html2030-05-22
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27 lub K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21) lub bałtyckiego (Clupea ha(...)


price: 7,37 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Wave_of_herring_fillets_in_oil/82394.html