Makaron 72%: mąka z pszenicy twardej durum, jaja 19,4%, nadzienie 28%: bułka tarta (mąka pszenna, sól), mieszanka serów (33% nadzienia), [ser topiony w proszku (mleko, serwatka, sól, enzymy), ser ricotta 8,2% (serwatka, sól), ser owczy pecorino romano 2% (mleko owcze, sól, podpuszczka), ser grana padano 2% (mleko, sól, podpuszczka, lizozym)], olej palmowy, sól, aromaty, przyprawy korzenne.
Makaron jajeczny z mąki durum z 3 serami
Gotowy w 14 minut
Nie zawiera substancji konserwujących.
Tortellini z 3 serami to propozycja o bogatym smaku, w nadzieniu zostały połączone delikatność ricotty, ostrość sera owczego pecorino romano z wyrazistością grana padano.
Dzięki szczególnej obróbce naturalnej, jaką jest suszenie, tortellini Pagani mogą być przechowywane przez długi okres (12 m-cy).
Tortellini Pagani charakteryzują się świetną wydajnością podczas gotowania – prawie trzykrotnie zwiększają masę.