Robico Natural yogurt in a glass jar


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 272 kJ/65 kcal |
Tłuszcz | 4,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 3,3 g |
Sól* | 0,10 g |
*wynika z naturalnej zawartości sodu |
Mleko : | Zawiera |
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


price: 5,34 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bakoma_natural_thick_yoghurt_2.8/35915.htmlmleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus B(...)


price: 3,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bakoma_natural_Greek_yoghurt_7.5/35919.htmlmleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (10⁸ jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lacti(...)


price: 2,74 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Natural_thick_yogurt_Bakoma/36804.htmlMLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO zagęszczone odtłuszczone, kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i(...)


price: 6,80 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bakoma_natural_Greek_yoghurt_7.5/56690.htmlprice: 3,56 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bakoma_Yogurt_Bio_natural/64688.htmlprice: 2,28 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekpol_Augustowski_Yogurt_2.5/78514.htmlmleko, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus


price: 1,79 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Maluta_natural_yoghurt_2.5/78528_2339572_179.htmlmleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus


price: 2,22 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Piatnica_Natural_yogurt/78530.htmlprice: 3,28 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Robico_Kefir_1.5/89157.html