Roleski Sos thousand of islands
Sos Tysiąca Wysp, to jeden z najbardziej znanych i popularnych sosów na świecie. Oryginalna receptura została opracowana w Ameryce a nazwa “Tysiąca Wysp” pochodzi od nazwy regionu położonego na pograniczu USA i Kanady. Sos Tysiąca Wysp to wspaniała kompozycja czerwonej papryki i przypraw z dodatkiem śmietany. Polecany do wszelkiego rodzaju sałat, świeżych warzyw oraz owoców morza. Nie zawiera konserwantów.


olej słonecznikowy (30%), woda, śmietana, cukier, koncentrat pomidorowy, papryka czerwona konserwowa (papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), ocet spirytusowy, żółtko jaja kurzego (2,8%), szczypiorek suszony, przyprawa, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny; koncentart z rzodkiewki, marchwi i czarnej porzeczki; koncentart soku z cytryny, sól, gorczyca, skrobia modyfikowana, stabilizator: guma ksantanowa; przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA.
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna 1424 kJ/345 kcal
Tłuszcz 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,9 g
Węglowodany 11 g
w tym cukry 9,3 g
Białko 1,2 g
Sól 1,6 g
Zawieraz: gorczycę, żółtko jaja kurzego
Sos Tysiąca Wysp, to jeden z najbardziej znanych i popularnych sosów na świecie. Oryginalna receptura została opracowana w Ameryce a nazwa “Tysiąca Wysp” pochodzi od nazwy regionu położonego na pograniczu USA i Kanady. Sos Tysiąca Wysp to wspaniała kompozycja czerwonej papryki i przypraw z dodatkiem śmietany. Polecany do wszelkiego rodzaju sałat, świeżych warzyw oraz owoców morza. Nie zawiera konserwantów.
woda, olej rzepakowy (20%), koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, przyprawy, sos Worcester (woda, syrop glukozowy, ocet słodowy, cukier, sól, (...)


price: 18,89 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_American_sauce/77724.htmlwoda, cukier, koncentrat pomidorowy, malas trzcinowy, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, mączka gorczycy, aromat dymu wędzarniczego.


price: 18,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_BBQ_sauce/77725.htmlolej rzepakowy (58%), woda, żółtko jaja kurzego (5,3%), ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, czosnek (0,5%), gorczyca, naturalny aromat czosnku, stabilizatory:(...)


price: 13,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_garlic_sauce/77726.htmlpomidory (84 g pomidorów na 100 g produktu), pieczarki 16%, warzywa (cebula, marchew), cukier, skrobia kukurydziana, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)(...)


price: 8,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/spaghetti_sauce_with_mushrooms_z_pieczarkami/19163.htmlmąka pszenna* 35,3 %, skrobia ziemniaczana*, aromaty (z pszenicą, soją), sól, cukier*, olej palmowy, suszone warzywa 4,7 % (cebula*, czosnek*), barwnik (karmel), przyprawy (pi(...)


price: 3,34 zł
PLN https://en.dodomku.pl/sauce_powdered_light_roast_jasny/19242.htmlwoda, cukier, marchew, cebula (8,8 %), pomidory (8 %), koncentrat pomidorowy (5 %), papryka czerwona (4,4 %), papryka zielona (4,4 %), ananas (3,4 %), przecier jabłkowy, ocet (...)


price: 8,12 zł
PLN https://en.dodomku.pl/dressing_up_._a_jar_of_sweet_sour_kwasny/30043.htmlpomidory (146 g pomidorów w 100 g produktu), warzywa (cebula, marchew), cukier, sól, olej rzepakowy, zioła, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), czosnek, koncentr(...)


price: 8,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Original_Spaghetti_Sauce_oryginalny/31898.htmlprice: 3,52 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_Mustard_Sarepska/20440.htmlprice: 3,82 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_French_Mustard/20441.htmlprice: 3,52 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_Mustard_Chrzanow/20443.htmlprice: 3,52 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Table_mustard/20444.htmlprice: 3,52 zł
PLN https://en.dodomku.pl/mustard_Kremska/20445.htmlprice: 3,48 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_Jerozolimska_Mustard/33402.htmlwoda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, aromaty naturalne (zawierają seler), stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa; czosnek mielony, ekstrakt kurkumy


price: 3,82 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_Old_Polish_mustard/33403.htmlprice: 5,26 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Roleski_Mustard_Sarepska/33405.html