Smarowna masa o beżowej barwie, widoczne brązowe skwarki w konsystencji jak również użyte przyprawy – cebulka smażona, majeranek suszony, natka pietruszki suszona. Produkt w opakowaniu jednostkowym, prostokątnym z przykrywką. Masa produktu 0,2 kg.


Tłuszcz wieprzowy 86%, mięso wieprzowe 24%, cebula smażona (cebula suszona, tłuszcz roślinny (palmowy), mąka pszenna, sól), sól, suszone warzywa (marchew, pasternak, cebula, pietruszka nać), cukier, maltodekstryna, ekstrakty drożdżowe, aromat, barwnik ryboflawina, przyprawy.
Produkt może zawierać gorczycę, soję, seler, jaja, mleko (łącznie z laktozą), oraz produkty pochodne.
Wartości odżywcze: wartość energetyczna: 3645 kJ/886 kcal; tłuszcz: 83,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g; węglowodany: 4g, w tym cukry: 1,5 g; białko: 9,3 g; sól: 1,3 g.
Przechowywać w temperaturze: 2-7 °C.
Smarowna masa o beżowej barwie, widoczne brązowe skwarki w konsystencji jak również użyte przyprawy – cebulka smażona, majeranek suszony, natka pietruszki suszona. Produkt w opakowaniu jednostkowym, prostokątnym z przykrywką. Masa produktu 0,2 kg.
price: 2,62 zł
PLN https://en.dodomku.pl/The_indispensable_selection_of_lard/107691.htmltłuszcz wieprzowy* 54%, mięso wieprzowe* 28%, woda, tkanka łączna wieprzowa* 4,7%, cebula* 2,5%, sól (warzona i morska), mąka ryżowa*, przyprawy* (* certyfikowany składnik eko(...)


price: 9,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Eco_Smalczyk_with_meat_and_BIO_onion_cebulka_BIO/84216.htmltłuszcz wieprzowy 51 %, boczek wędzony pieczony 22 % (boczek wieprzowy, regulator kwasowości: E325; sól, cukier, stabilizator: E451; przeciwutleniacz: E316; substancja konserw(...)


price: 7,63 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Krakus_Lard_with_bacon_and_onion/113714.html2026-08-23
Tłuszcz wieprzowy 56 %, mięso wieprzowe 35 %, tkanka łączna wieprzowa, jabłko suszone 3,2 %, sól, warzywa suszone (marchew, pasternak, pomidory, cebula, czosnek), cukier, hydr(...)


price: 4,59 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Spichlerz_Rusiecki_Lard_with_meat_and_apple_z_mieskiem_i_jablkiem/119672.html2027-07-08