Sokołów Belgian pâté from Masarska Dolina
WĘDLINA WIEPRZOWA, PODROBOWA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ
SKŁADNIKI: SUROWCE WIEPRZOWE 70% (WĄTROBA WIEPRZOWA 41%, TŁUSZCZ WIEPRZOWY, MIĘSO WIEPRZOWE 2%, TKANKA ŁĄCZNA WIEPRZOWA), WODA, SÓL, CUKIER, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (LAKTOZA), PRZYPRAWY, GLUKOZA, WZMACNIACZ SMAKU: GLUTAMINIAN MONOSODOWY, EMULGATOR: E472c, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA: E412, AROMATY, PRZECIWUTLENIACZ: ASKORBINIAN SODU, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA: AZOTYN SODU.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
energia: 862 kJ/208 kcal
tłuszcz 16 g
- w tym kwasy nasycone 6,3 g
węglowodany 3 g
- w tym cukry 0,8 g
białko 12 g
sól 1,9 g
MOŻLIWA OBECNOŚĆ: ZBÓŻ ZAWIERAJĄCYCH GLUTEN, SELERA, SOI, GORCZYCY.
MOŻLIWA OBECNOŚĆ: ZBÓŻ ZAWIERAJĄCYCH GLUTEN, SELERA, SOI, GORCZYCY.
WĘDLINA WIEPRZOWA, PODROBOWA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ
Wyprodukowana z wątroby wieprzowej i mięsa wieprzowego, wyrób poddany obróbce parzenia, w osłonce sztucznej, barierowej, która powinna przylegać do farszu, powierzchnia czysta, sucha, gładka, niedopuszczalne zabrudzenia.
SOKOŁÓW jest jednym z największych producentów mięsa i przetworów w Centralno-Wschodniej Europie i jednym z czołowych liderów branży w Polsce. Od lat wyznacza standardy i jest prekursorem zmian w branży przetwórstwa mięsnego. Dzięki konsekwentnym i skutecznym działaniom, przywiązywaniem szczególnej uwagi do standardów bezpieczeństwa wyrobów, marka ”SOKOŁÓW” jest najbardziej znaną i najchętniej kupowaną marką produktów mięsnych w Polsce.
Temperatura przechowywania od +1°C do +6°C
PL
"SOKOŁÓW" S.A.; Al. 550-lecia 1; 08-300 Sokołów Podlaski