mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy w tym ekstrakt papryki, aromaty, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe, Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
produkt bezglutenowy, dojrzewają do 3 tygodni, 100 g produktu wytworzono z 160 g mięsa, bez dodatku: fosforanów, glutaminianu sodu
Sokołów
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-105-402
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1 °C do +21° C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Tacka
„Sokołów" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
„Sokołów" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski