fasola biała gotowana 33 %, woda, pomidory 13 %, kiełbasa jałowcowa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, suszona, parzona 12 % (mięso wieprzowe, sól, aromat, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego, białko zwierzęce wieprzowe, cukier), boczek wieprzowy wędzony parzony 3 % (mięso wieprzowe, woda, sól), koncentrat pomidorowy 2,4 %, cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy), mąka pszenna, cukier, skrobia, sól, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, gorczyca biała, ocet spirytusowy, gorczyca czarna, aromaty (zawierają seler), ekstrakty przypraw, hydrolizat białka roślinnego, pomidor suszony, czosnek, majeranek
bez dodatku: substancji konserwujących, barwników, skrobi modyfikowanej, 3 min. i gotowe
Spichlerz Rusiecki
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Fasola biała z kiełbasą wieprzową, grubo rozdrobnioną, wędzoną, suszoną, parzoną i boczkiem wieprzowym wędzonym, parzonym w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Słoik