Traditional Food Turkey sausage 100% Turkey, smoked, steamed


mięso z indyka 97%,pozostałe 3% : zioła i przyprawy, sól kamienna.
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.
Składniki: mięso wieprzowe 96%, pozostałe 4%:zioła i przyprawy naturalne. Konserwowane solą peklową czyli mieszaniną soli kamiennej 99,5% i azotynu sodu 0,5%


price: 27,81 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_Food_of_Swojskie_Smoked_Dried_Swojskie_Kabanosy_Wedzone_Podsuszane/86227.htmlMięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne, sól. Konserwowane solą i solą peklową.


price: 13,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_food_of_pork_sausage_ze_swiniobicia/49217.htmlPodgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane sol(...)


price: 10,75 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_food_from_the_Liver_pig_slaughter_ze_swiniobicia/49218.htmlPodgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól kamienna z mikroe(...)


price: 11,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_Food_Pork_Pate._A_treat_ze_swiniobicia._Smakowidlo/49219.htmlSłonina ze świni złotnickiej 70%, mięso wieprzowe ze świni złotnickiej 25%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny, susz cebulowy, substancja konserwująca -(...)


price: 13,23 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_Lard_from_the_Zlotnicka_pig_zlotnickiej/49519.htmlSkładniki: mięso wieprzowe 97%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy naturalne, sól. Konserwowane solą i solą peklową.


price: 19,52 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Traditional_food_of_pork_sausage_ze_swiniobicia/50136.html