Wasąg BIO smoked bacon
mięso wieprzowe* (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 105,3 g boczku wieprzowego), sól, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)


mięso wieprzowe* (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 105,3 g boczku wieprzowego), sól, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
price: 5,97 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Kummer_Smoked_bacon/36313.html2025-05-19
ogonówka wieprzowa, sól, cukier, substancji konserwująca-azotyn sodu 100g produktu wyprodukowano z 113g mięsa wieprzowego


price: 18,43 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Kummer_Homemade_pork_tail/49734.html2025-05-27
mięso wieprzowe z szynki (83 %), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko wieprzowe kolagenowe, białko sojowe, maltodekstryna, glukoza, cukier, hydrolizat białk(...)


price: 9,75 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Sokolow_Ham_Basiuni/19600.htmlmięso wieprzowe z szynki (81%) woda sól stabilizatory: trifosforany, karagen białko sojowe maltodekstryna glukoza cukier hydrolizat białka słonecznikowego przec(...)


price: 9,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Sokolow_white_ham/30937.html2025-05-23
mięso wieprzowe z szynki (90%), woda, glukoza, sól, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu


price: 7,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/canned_ham_sliced_w_plastrach/38482.htmlboczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, (...)


price: 7,75 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Falcons_raw_smoked_bacon/48581.htmlCOPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przypr(...)


price: 18,73 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Primavera_Ripe_neck_of_coppa_di_parma_and_salami_milano_MIX_in_BIO_slices_coppa_di_parma_i_salami_milano_MIX_w_plastrach_BIO/52271.html2025-07-13