Products
Roasted fruits are characterized by artistic and spreadability. While baking does not leak and no nasączają cake. They are widely used for pastries.
jabłka (75%), cukier, skórka pomarańczowa (15%), skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,36 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Stovit_Apples_roasted_with_orange_peel_pomaranczowa/24338.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,75 zł
PLN https://en.dodomku.pl/fruta_apples_roasted_with_sugar_z_cukrem/24335.htmljabłka (90%), cukier, skrobia, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, Sporządzono z 90 g owoców na 100 g produktu


price: 11,87 zł
PLN https://en.dodomku.pl/fruta_apples_roasted_with_sugar_z_cukrem/24335_2340466_1187.htmljabłka (95%), cukier, skrobia modyfikowana, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz, cynamon (2%), aromat waniliowy


price: 12,18 zł
PLN https://en.dodomku.pl/fruta_roasted_apples_with_cinnamon_z_cynamonem/24337.html2027-01-30