mąka pszenna (45 %), granulat ziemniaczany (29 %), olej roślinny rzepakowy, gluten pszenny, posypka o smaku cebulki 5 % [przyprawy (w tym cebula), mąka pszenna, sól, aromaty, dekstroza, cukier puder], czosnek mielony, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, aromat
Ziemniaki zwane "Grulami" przyrządziliśmy w sposób, który jest nam najlepiej znany.
Tak oto powstały Grulsy, czyli nietypowa przekąska wyjęta prosto z pieca!
Dzięki temu są idealnie chrupkie i odpowiednio wypieczone, a ich wyjątkowe smaki zachwycą każdego.
wegańskie, wypiekane, polska, rodzinna firma
Beskidzkie
Wypiekana przekąska pszenno-ziemniaczana o smaku cebulki.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii z tyłu opakowania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Torebka