Allos Vegetable paste with tomatoes and BIO gluten-free leek
Gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.
Ma kremową konsystencje, idealna do smarowania.
pomidory* (42%), nasiona słonecznika*, marchew* (10%), olej słonecznikowy*, por* (8%), przecier pomidorowy* (5%), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, suszone pomidory* (1,5%), czosnek* (1,5%), koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, chili*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 904 kJ / 218 kcal
Tłuszcz: 17,70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 9,8 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,4 g
Gęsta, blado-czerwona pasta z nasion słonecznika o smaku pomidorowym z łagodnym posmakiem porów.
Ma kremową konsystencje, idealna do smarowania.
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 1 oceny.