BBQ spice classic

Kamis

Cechy:
bez dodatku glutaminianu monosodowego
BBQ spice classicBBQ spice classic
masa netto

masa netto

80 g

pojemność

cena za kilogram

77,25 zł / kg

kraj

Kraj pochodzenia

Polska

kod kreskowy

Kod kreskowy(EAN):

5900084231626

5900084231626

price: 6,18

product temporarily unavailable
6.18 PLN NewCondition
sól, czosnek, papryka słodka, kolendra, cukier, majeranek, gorczyca biała, owoc jałowca, pieprz czarny, goździki, rozmaryn, chili, liście laurowe
Informacje o dodatkach:bez dodatku glutaminianu monosodowego
Wartości odżywcze (%)Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 980/234 (kJ/kcal)
Tłuszcz 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 27 g
w tym cukry 14 g
Białko 8,3 g
Sól 33,1 g

Seler : Może zawierać
Zboża zawierające gluten : Może zawierać
Jaja : Może zawierać
Mleko : Może zawierać
Gorczyca : Zawiera
Soja : Może zawierać


Cechy:
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Cechy:bez dodatku glutaminianu monosodowego
brand:Kamis
Nazwa produktu uregulowana prawnie:Mieszanka przyprawowa.
Pozostałe informacje:Opakowanie zawiera około 26 łyżeczek.
Przechowywanie:Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przepisy:Kurczak z grilla z warzywami (dla 3 osób):
400 g filetu z kurczaka, 1 nieduża cukinia, 1 żółta papryka, 2 nieduże cebule, 1 pomidor, 6 pieczarek, 4 łyżki oleju, 2 łyżeczki przyprawy Grill klasyczny Kamis.
Przygotowanie:
1. Mięso i paprykę pokrój na grube kawałki, cukinię i pomidora w grube plastry, a cebulę w ósemki.
2. Połącz przyprawę z olejem, wymieszaj z mięsem i warzywami i odstaw na godzinę.
3. Pieczarki przed samym pieczeniem przekrój na pół i połóż na ruszcie.
4. Wszystkie produkty piecz na grillu lub w piekarniku ok. 30 minut, często obracając. Podawaj z sosem czosnkowym lub sosem tzatziki.
Rodzaj opakowania:Tuba
Kraj pochodzenia:Polska
Adres producenta:McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny:McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Więcej inspiracji znajdziecie na:
Prymat Primacy sea salt with Prymat Primacy sea salt with
peppermint 80 g
110,13zł/kg

price: 8,81

PLN
1
2
expiry date 2026-01-30
Kamis spice to the stew and dishes Kamis spice to the stew and dishes
of cabbage 20 g
139,00zł/kg

price: 2,78

PLN
1
17
expiry date 2027-01-04
Kamis Kamis seasoning for feast Kamis Kamis seasoning for feast
tripe 20 g
139,00zł/kg

price: 2,78

PLN
1
28
expiry date 2027-02-23
Kamis Chicken seasoning gold Kamis Chicken seasoning gold
30 g
93,00zł/kg

price: 2,79

PLN
1
10
expiry date 2026-11-16
Kamis herbal pepper Kamis herbal pepper
15 g
168,67zł/kg

price: 2,53

PLN
1
19
expiry date 2026-11-05
Kamis spice to gyros Kamis spice to gyros
expiry date 2027-01-03
Prymat Seasoning for fish Prymat Seasoning for fish
20 g
99,50zł/kg

price: 1,99

PLN
1
25
expiry date 2026-04-30
Prymat spice to the stew Prymat spice to the stew
expiry date 2026-02-28
Kamis turmeric Kamis turmeric
expiry date 2027-01-08
Kamis sweet peppers Kamis sweet peppers
20 g
134,50zł/kg

price: 2,69

PLN
1
14
expiry date 2026-01-31
Kamis cayenne pepper Kamis cayenne pepper
expiry date 2025-05-03
Kamis curry Kamis curry
expiry date 2026-12-13
Kamis lemon pepper Kamis lemon pepper
20 g
126,50zł/kg

price: 2,53

PLN
1
27
expiry date 2027-02-11
Kamis Old Polish marinade to meat Kamis Old Polish marinade to meat
20 g
149,50zł/kg

price: 2,99

PLN
1
25
expiry date
2026-11-14
Kamis granulated garlic Kamis granulated garlic
20 g
130,50zł/kg

price: 2,61

PLN
1
5
expiry date 2027-01-08
Kamis Chicken seasoning old Polish Kamis Chicken seasoning old Polish
25 g
119,60zł/kg

price: 2,99

PLN
1
22
expiry date 2027-02-20
koszyk z zakupami
zwiń koszyk
Dostawa: 2024-04-30
Dodomku.pl Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski https://dodomku.pl/gfx/frontend2.0/dodomku-logo-1.PNG
ul. Innowacji 3 Szemud 84-217 PL
PL5881981703 info@dodomku.pl
Królikowski Adam male PL adam@krolikowski.pl
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Adam Królikowski 100% - Adam Królikowski 5881981703 +48 58 66 007 66
Internetowy sklep spożywczy dodomku.pl
4.8 5