Chicory Gelatin with spices for pork meat and fish


Wartości odżywcze (%) | Wartość odżywcza na 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1174 kJ/ 276 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 22 g |
w tym cukry | 9,9 g |
Błonnik | 0,7 g |
Białko | 45 g |
Sól | 20,9 g |
Seler : | Zawiera |
Zboża zawierające gluten : | Może zawierać |
Jaja : | Może zawierać |
Mleko : | Może zawierać |
Gorczyca : | Może zawierać |
Żyto : | Może zawierać |
Soja : | Zawiera |
Pszenica : | Może zawierać |
Żelatyna spożywcza zwykła pochodzenia wieprzowego.\n\nW każdym domu choć raz w roku używa się żelatyny - na przykład tradycją wigilijną w Polsce jest karp w galarecie. Poprzez(...)


price: 2,55 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Dr._Oetker_edible_gelatin/19044.htmlprice: 6,59 zł
PLN https://en.dodomku.pl/102959_2301150_659/102959_2301150_659.html2026-08-13
price: 0,88 zł
PLN https://en.dodomku.pl/vanilla_sugar/29682.htmlprice: 1,63 zł
PLN https://en.dodomku.pl/citric_acid_grocery/30601.htmlcukier, sól, koncentrat soku buraka ćwikłowego w proszku 17,9 % (maltodekstryna, koncentrat soku buraka ćwikłowego 38,6 %*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), wzmacni(...)


price: 1,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/beetroot_soup_rapid_blyskawiczny/33644.htmlsól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy), ekstrakt drożdżowy, koncentrat mięsa wołowe(...)


price: 1,41 zł
PLN https://en.dodomku.pl/6_beef_broth_cubes/47998_2297023_141.htmlsól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, ekstrakt drożdżowy, aromaty, cukier, warzywa suszone 3,9% w zmiennych proporcjach (marche(...)


price: 2,37 zł
PLN https://en.dodomku.pl/6_cubes_vegetable_broth/48000.htmlcukier, koncentrat soku buraka ćwikłowego w proszku 22,5 % (maltodekstryna, koncentrat soku buraka ćwikłowego 38,6 %*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól, ekstrak(...)


price: 5,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/beetroot_soup_Instsnt/48006.html