Dynia 25 %, napój kokosowy (ekstrakt z kokosa, woda), woda, marchew, cukinia, papryka czerwona, cieciorka, mango pulpa 3 %, makaron konjac 3 % (woda, mąka konjac, błonnik owsiany bezglutenowy), curry 1 % (ziele angielskie, kardamon, chili, kolendra, kminek, kurkuma, nasiona kozieradki, imbir, papryka, pieprz), syrop z agawy, sok z cytryny, olej słonecznikowy, trawa cytrynowa, liście limonki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 303 kJ/73 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 6,4 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,3 g
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, nasiona SEZAMU.
Delikatne danie obiadowe na bazie mleka kokosowego i mango o kremowym, lekko słodkawym smaku. Świetny pomysł na szybki lunch.