Gerber Dessert in a tube of apple pear raspberry berry, after 6th month, po 6. miesiącu


jabłko (55%), gruszka (30%), malina (10%), jagoda (5%), witamina C
Wartości odżywcze (%) | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 214 kJ |
Wartość energetyczna | 51 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 11,0 g |
w tym cukry | 10,1 g |
Błonnik | 2,0 g |
Białko | 0,4 g |
Sól | 0,0 g |
Witamina C | 10 mg (40% ZDS*) |
*ZDS (Zalecane Dzienne Spożycie) |
price: 5,69 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bio_Food_Strawberry._banana_and_apple_mousse_BIO_glutenfree_jablkowy_BIO_bezglutenowy/83591.htmlprice: 4,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bio_Food_Mango_Mousse_banana_apple_BIO_glutenfree_Mango_banan_jablko_BIO_bezglutenowy/83600.htmlprice: 4,74 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bio_Food_Pineapple._banana_and_apple_mousse_glutenfree_BIO_jablkowy_bezglutenowy_BIO/83601.html2026-01-03
jabłka 56,8 %, banany 20 %, woda użyta do przygotowania, zagęszczony sok jabłkowy, mąka owsiana 2 %, skrobia pszenna bezglutenowa, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy


price: 5,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/fruits_apples_with_bananas_with_oatmeal_z_kleikiem_owsianym/24321.htmlbrzoskwinie 35 %, jabłka 25 %, woda użyta do przygotowania, banany 12 %, mąka ryżowa, zagęszczony sok cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy


price: 4,82 zł
PLN https://en.dodomku.pl/dessert_apples_and_bananas_with_peaches_jablka_i_banany/28715.html2026-09-03
gruszki Williamsa 42 %, jabłka 40 %, mirabelki 8 %, morele 8 %, mąka ryżowa, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy


price: 4,82 zł
PLN https://en.dodomku.pl/dessert_salad_with_summer_fruit_z_owocow_lata/28719.htmlprice: 5,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/dessert_apples_and_apricots_with_bananas_i_jablka/29578.htmlowoce* 52 % (brzoskwinie* 16 %, jabłka*, morele* 10 %, banany*), woda, mleko*, chudy twaróg* 8 %, skrobia kukurydziana*, sok cytrynowy*, mąka ryżowa*, regulator kwasowości: cy(...)


price: 6,08 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Hipp_Peaches_and_apricots_with_BIO_cottage_cheese_z_twarozkiem_BIO/30449.html