coffee creamer 10x10g


śmietanka, stabilizator: karagen
Wartości odżywcze (%) | w 100 ml produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 496 kJ/120 kcal |
tłuszcz w tym | 10 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 6,0 g |
węglowodany w tym | 4,5 g |
- cukry | 4,5 g |
białko | 2,9 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Mleko : | Zawiera |
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 12 ocen.
permeat serwatkowy (z mleka), oleje roślinne (kokosowy, palmowy w zmiennych proporcjach), syrop glukozowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwa(...)


price: 5,79 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mokate_Carmen_cream_maker/19860.htmlsyrop glukozowy, całkowicie utwardzony tłuszcz kokosowy, białka mleka, stabilizatory: E 340, E 452, emulgatory: E 471, E 472e, substancja przeciwzbrylająca: E 341, barwnik: ka(...)


price: 7,48 zł
PLN https://en.dodomku.pl/classic_coffee_whitener/21043.htmlprice: 7,34 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_UHT_coffee_cream_12_fat_UHT_12_tl./22933_2302089_734.htmlprice: 11,24 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_cream_for_UHT_desserts_30_fat_UHT_30_tl./22936.htmlprice: 9,27 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_UHT_soup_cream_18_fat_UHT_18_tl./26929.htmlprice: 4,37 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_UHT_cream_12_fat_UHT_12_tl./49300.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_UHT_cream_30_fat_UHT_30_tl./49301.htmlprice: 4,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Laciata_UHT_cream_18_fat_UHT_18_tl./49302.htmlprice: 11,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Spotted_Cream_36/115401.html2025-05-25