MK Peaches halves in light syrup


Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 251 kJ / 59 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 14 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | <0,01 g |
price: 7,72 zł
PLN https://en.dodomku.pl/forest_berry_syrup/35925.htmlprice: 15,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Amaizin_Pineapple_slices_in_own_BIO_juice_wlasnym_BIO/40248.htmlprice: 15,48 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Amaizin_Pineapple_in_BIO_pieces/40686.html2026-06-30
price: 8,26 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Sandra_mandarin_in_syrup/47474.htmlcytryna* (41 %), cukier trzcinowy* (40 %), woda, imbir* (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)


price: 14,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Batom_lemon_with_ginger_in_syrup_BIO_BIO/55693.html2026-11-15
price: 7,42 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Sandra_Mango_slices/67083.htmlananas*, woda, cukier*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)


price: 15,80 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Aarts_Pineapple_pieces_in_light_BIO_syrup_syropie_BIO/100325.html2029-12-31
price: 8,35 zł
PLN https://en.dodomku.pl/MK_Pineapple_slices_in_light_syrup_w_lekkim_syropie/102093.htmlprice: 4,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/MK_Tuna_minced_in_water/36362.html2029-02-18
price: 7,17 zł
PLN https://en.dodomku.pl/tuna_chunks_in_own_juice_wlasnym/36364.htmlkawałki tuńczyka 49%, strzępy mięsa z tuńczyka 21% (Katsuwonus pelamis), olej roślinny (sojowy) 29%, sól


price: 7,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/tuna_chunks_in_vegetable_oil_roslinnym/36365.htmlryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), olej rzepakowy 29%, sól.


price: 9,48 zł
PLN https://en.dodomku.pl/MK_Sprats_smoked_in_oil/75738.htmlryba-tuńczyk (Katsuwonus pelamis) 70,59%, sos pomidorowy 29,41%, woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól


price: 7,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/MK_Tuna_pieces_in_tomato_sauce_pomidorowym/112396.html2027-12-03