woda, pulpety 36 % [mięso z indyka 31,7 %, białko wieprzowe 28,9 %, woda, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), mieszanka przyprawowo-smakowa (przyprawy, sól, hydrolizat białka sojowego, cukier, oleorezyny (w tym selera), maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy), proszek jajeczny], koncentrat pomidorowy 3,6 %, mieszanka przyprawowo-smakowa (cukier, sól, przyprawy, warzywa suszone, aromaty, glukoza, seler), mąka pszenna, skrobia kukurydziana modyfikowana, masło z mleka, cebula suszona
Odkryj prawdziwie domowy smak Pulpetów w sosie pomidorowym Rolnik. To gotowy pomysł na pyszny i sycący obiad w tradycyjnej, polskiej oprawie. Apetyczne, wieprzowe kuleczki, skąpane w doskonale przyprawionym sosie na bazie dojrzałych pomidorów i marchewki, wyśmienicie smakują w połączeniu z tłuczonymi ziemniakami, makaronem spaghetti, kaszą gryczaną lub świeżym pieczywem. Idealnym dopełnieniem będzie wyrazista surówka warzywna lub buraczki Rolnik.
danie wolne od: substancji konserwujących, glutaminianu monosodowego, mięsa oddzielonego mechanicznie, nowa jakość, naturalny smak!
Rolnik
Pulpety w sosie pomidorowym. Konserwa sterylizowana z dodatkiem białka wieprzowego.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii produkcyjnej w górnej części słoja.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Podawać na gorąco.
Słoik