pomidory żółte, sok pomidorowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Soczyste żółte pomidory bez skórki są doskonałą podstawą dla zup i dań makaronowych. Nadają niepowtarzalnego smaku i koloru daniom mięsnym, warzywnym, jak i z owocami morza.
producent nr 1 w Polsce**, **Dawtona za Nielsen - Panel Handlu Detalicznego, Cała Polska z Dyskontami - scanning (Total Polska incl. Discounters Premium Read) jako suma rynków: Hipermarkety, Supermarkety bez Dyskontów, Dyskonty (Discounters Premium Read) - scanning, Sklepy Chemiczne, Duże, średnie i małe sklepy spożywcze, Kioski, Stacje Benzynowe, Sklepy winno-cukiernicze, sprzedaż wolumenowa w skumulowanym okresie IV 2016 - III 2017, w kategorii Warzyw pasteryzowanych i w zalewie z wyłączeniem marek własnych sieci handlowych
Dawtona
Spróbujesz. Pokochasz
Tradycja i pasja od 30 lat.
Pomidory żółte całe bez skórki w soku pomidorowym. Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
Puszka
Polska