Products
Blue cheeses are made with milk and rennet. They can be covered with a green, blue or white mold. The most famous belong, among others, Brie, Camembert and Gorgonzola.
mleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,30 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Igor_gorgonzola_cheese/44882.htmlSer Camembert: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium candidum. Sos żurawinowy: żurawina 40%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, sok z cyt(...)


price: 12,51 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_Camembert_Blue_Cheese_Grill_La_Polle_2x100g_30g_cranberry_sauce_Grill_La_Polle_2x100g_30g_sos_zurawinowy/99309.html2025-06-16
price: 6,58 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Brie_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99271.htmlprice: 6,58 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Camembert_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/blue_cheese/27641.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,60 zł
PLN https://en.dodomku.pl/brie_cheese_natural_naturalny/19783.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,90 zł
PLN https://en.dodomku.pl/brie_cheese_natural_naturalny/19783_2322377_790.html