Products
Blue cheeses are made with milk and rennet. They can be covered with a green, blue or white mold. The most famous belong, among others, Brie, Camembert and Gorgonzola.
mleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,30 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Igor_gorgonzola_cheese/44882.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,77 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Igor_gorgonzola_cheese/44882_2308369_977.htmlprice: 6,58 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Brie_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99271.htmlprice: 6,58 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Camembert_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Silvery_azure_blue_cheese/48983.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,28 zł
PLN https://en.dodomku.pl/blue_cheese/27641.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,60 zł
PLN https://en.dodomku.pl/brie_cheese_natural_naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/turquoise_blue_cheese/26033.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 7,13 zł
PLN https://en.dodomku.pl/turquoise_blue_cheese/26033_2309672_713.html