zioła i przyprawy * (galangal*, chili*, liść lipy*, trawa cytrynowa*, bazylia*, czosenk*, kminek*, kolendra*), pomidory*, olej kokosowy virgin*, sól, ryż*, orzech kokosowy*, syrop ryżowy*, ocet winny*, guma guar (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna: 467 kJ / 112 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 14,6 g
w tym cukry: 4,5 g
Białko: 1,8 g
Sól: 6,2 g
Ekologiczna pasta curry Indian Thai Green. Opakownanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Usmażyć 250g pokrojonej wołowiny, tofu lub owoców morza. Dodać 400 g warzyw, następnie dodać curry oraz 200 ml jogurtu lub śmietany