Bob Snail Snail Bob Banana-raspberry puree


Przecier z bananów 80%, przecier z malin 20%. Bez dodatku cukrów.
price: 2,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Tymbark_Mousse_100_fruit_strawberry._apple._banana._carrot_truskawka.jablko.banan.marchew/69371.htmlprice: 2,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Tymbark_Mousse_100_fruit_mango._apple._banana_mango.jablko.banan/69372.htmlprzeciery z: jabłek (80 %) i bananów (10 %), soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (6 %), marakui (2 %) i jabłek


price: 2,69 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Tymbark_Mousse_100_orange_fruit._passion_fruit._apple._banana_pomarancza._marakuja._jablko._banan/69377_2293549_269.htmlprice: 3,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Mus_Fruits_To_Go_banana_strawberry_no_added_sugar_truskawka_bez_dodatku_cukru/117291.html2025-11-27
price: 3,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Mus_Fruits_To_Go_apple_blackcurrant_no_added_sugar_czarna_porzeczka_bez_dodatku_cukrow/117293.html2025-06-02
price: 3,15 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Snail_Bob_Bananablackcurrant_puree_bananczarna_porzeczka/118936.html2025-06-02
truskawki* (75%), syrop z agawy* (21%), koncentrat soku winogronowego*, substancja żelująca: pektyna jabłkowa, koncentrat soku z cytryny*, substancja wiążąca: cytryniany wapni(...)


price: 16,11 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Jam_made_of_strawberry_55_250g_BIO_ALLOS_BIO/40208.html2025-09-26
Przecier z mango* (75%), syrop z agawy* (21%), substancja żelująca: pektyna jabłkowa, sok cytrynowy*, substancja wiążąca: cytryniany wapnia. (*certyfikowany składnik(...)


price: 16,12 zł
PLN https://en.dodomku.pl/MANGO_chutneys_55_250g_BIO_ALLOS/40211.htmlprice: 4,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Snail_bob_Mango_fruit_snacks_owocowe_mango/110964.html2025-08-01
price: 4,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Snail_Bob_Appleraspberry_fruit_snacks_owocowe_jablkowomalinowe/110965.html2025-10-15
price: 4,16 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bob_Snail_Snack_roll_apple_blueberry_without_added_sugar._glutenfree_borowka_bez_dodatku_cukru_bezglutenowa/115140.html2025-08-19