Formagia ser twardy jako przekąska smakuje doskonale z wytrawnym winem. Znakomicie dopełnia smak ciepłych potraw. Ponadto można go zetrzeć, by posypać domową zapiekankę lub pizzę. Dzięki niemu przyrządzanie przekąsek oraz dań głównych w prawdziwie włoskim stylu staje się szybkie i proste.
Co więcej, jego mleczny aromat przełamany pikantną nutką i subtelnym owocowym akcentem zachęca do kulinarnych przygód oraz kreacji własnych przepisów. Panie i Panowie – oto on: produkowany według tradycyjnej receptur twardy ser dojrzewający typu parmezan marki Formagia!
Inspirowany włoskim parmezanem ser Formagia zmienia gotowanie w prawdziwą przyjemność ze szczyptą włoskiej finezji. Odnajdziemy ją w wyjątkowej mozaice smaków, którą współtworzy delikatny smak mleka oraz lekko pikantny aromat z owocowym finałem. A teraz czas na kilka kulinarnych propozycji. Twardy ser Formagia świetnie pasuje się do koreczków i lampki wina, a jak wiadomo taki zestaw najlepiej smakuje we dwoje lub w towarzystwie zaproszonych gości. Możemy także wykorzystać go jako jeden ze składników sosu do spaghetti, risotto lub pieczeni.

Formagia ser twardy jako przekąska smakuje doskonale z wytrawnym winem. Znakomicie dopełnia smak ciepłych potraw. Ponadto można go zetrzeć, by posypać domową zapiekankę lub pizzę. Dzięki niemu przyrządzanie przekąsek oraz dań głównych w prawdziwie włoskim stylu staje się szybkie i proste.
Co więcej, jego mleczny aromat przełamany pikantną nutką i subtelnym owocowym akcentem zachęca do kulinarnych przygód oraz kreacji własnych przepisów. Panie i Panowie – oto on: produkowany według tradycyjnej receptur twardy ser dojrzewający typu parmezan marki Formagia!
Inspirowany włoskim parmezanem ser Formagia zmienia gotowanie w prawdziwą przyjemność ze szczyptą włoskiej finezji. Odnajdziemy ją w wyjątkowej mozaice smaków, którą współtworzy delikatny smak mleka oraz lekko pikantny aromat z owocowym finałem. A teraz czas na kilka kulinarnych propozycji. Twardy ser Formagia świetnie pasuje się do koreczków i lampki wina, a jak wiadomo taki zestaw najlepiej smakuje we dwoje lub w towarzystwie zaproszonych gości. Możemy także wykorzystać go jako jeden ze składników sosu do spaghetti, risotto lub pieczeni.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
price: 9,78 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Correggio_grated_parmesan_cheese_type_parmezan_tarty/20167.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Royal_from_Kolno_hard_cheese_hermetically_packaged_zolty_pakowany_hermetycznie/28124.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/gouda_hard_cheese_slices/29417.htmlmleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato norbiksyna
price: 5,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/gold_mazurka_hard_cheese_slices_plastry/30070.htmlprice: 5,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/salami_hard_cheese_slices_plastry/30072.html






Shopping Cart