Jamar spirit vinegar 10%
Ocet spirytusowy 10% Jamar to najchętniej wybierany ocet w Polsce. Idealnie nadaje się do marynowania warzyw, grzybów oraz mięs.
Ocet spirytusowy 10% Jamar to najchętniej wybierany ocet w Polsce. Idealnie nadaje się do marynowania warzyw, grzybów oraz mięs.
Do marynat, sosów, dipów, na wodzie ze źródeł jurajskich, Produkt polski
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.
Przepis na marynowane rzodkiewki Składniki: Rzodkiewka - 2 pęczki Ocet spirytusowy 10% Jamar - 0,75 szklanki Woda - 0,75 szklanki Cukier - 3 łyżki Sól - 2 łyżeczki Pieprz zielony - 1 łyżeczka Wykonanie: Rzodkiewki umyć, oczyścić, nakłuć lub przekroić. Ułożyć w słoiczku, wsypać pieprz. Ocet, wodę, sól i cukier zagotować, zalać rzodkiewki. Zamknąć, zamieszać. Jeść po dwóch dniach. UWAGA! Marynata na drugi dzień stanie się cała różowa. Smacznych rzodkiewek w marynacie :)
Polska
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 6 ocen.
- Heinrich Mijatz , 2024-09-07 11:52:27Bardzo dobze
- Agata , 2020-12-23 20:54:43Polecam