Polpa Mutti jest inna. Nasze pomidory siekamy szczególnie starannie, aby uzyskać gęstą konsystencję bogatą w drobne kawałki pomidora. Do produkcji używamy wyłącznie włoskich pomidorów - czerwonych, słodkich, dojrzałych i pozbawionych żółtych oraz zielonych części. Ponadto wszystkie nasze pomidory przetwarzamy w ciągu 24 godzin od zbioru, co zapewnia nieporównywalnie świeży smak.
Odpowiedni dla wegan.
obfitość drobnych kawałków pomidorów w każdym kęsie, 100 % włoskich upraw - pomidory z certyfikowanej produkcji
Mutti
Od 1899 r. Mutti przetwarza wyłącznie włoskie pomidory zbierane w 100 % mechanicznie, nadzorując przy tym skrupulatnie cały łańcuch produkcyjny: od wyboru najbardziej odpowiednich odmian, poprzez kontrolę na polach, aż po zbiór i puszkowanie, które odbywa się w kilka godzin po dostarczeniu pomidorów do fabryki.
Pulpa pomidorowa - produkt pasteryzowany.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Puszka
Włochy
Mutti S.p.A.,
Via Traversetolo 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy
Mutti S.p.A.,
Via Traversetolo 28
43022 Montechiarugolo,
Parma,
Włochy