<5% anionowe środki powierzchniowo czynne, amfoteryczne środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne, kompozycja zapachowa (Limonene, Linalool), środki konserwujące: Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone, enzymy
Szefowie kuchni używają wodorowęglanów, by skutecznie odtłuścić i wyczyścić swoje naczynia. Marka Pur stworzyła specjalną formułę z enzymami wodorowęglanowymi, by usuwać uporczywe, a nawet przypalone, resztki jedzenia. Ciesz się wzmocnionym działaniem i idealnym błyskiem swoich naczyń!
usuwa zaschnięcia skrobiowe, wydajny, usuwa nieprzyjemny zapach, usuwa tłuszcz, usuwa przypalenia
PUR SEKRETY KUCHARZA. Płyn do mycia naczyń. Uwaga. Działa drażniąco na oczy. Zawiera 1,2-Benzisothiazol- 3(2H)-on, 2-Methyl-2H-isothiazol-3-on. Może powodować reakcję alergiczną skóry. W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarza należy pokazać pojemnik lub etykietę. Chronić przed dziećmi. Stosować ochronę oczu. W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać. W przypadku utrzymywania się działania drażniącego na oczy: zasięgnąć porady lekarza. Całkowicie opróżnione opakowanie usuwać do odpadów komunalnych wg lokalnych zasad.
Pur
Płyn do mycia naczyń.
Najlepiej zużyć przed upływem 3 lat od daty produkcji podanej na opakowaniu.
Po umyciu naczynia dokładnie opłukać wodą.
Butelka plastikowa
Producent (patrz kod literowy przy dacie produkcji)
(A)
Henkel Central Eastern Europe Operations GmbH
Erdbergstr. 29
1030 Vienna
Austria
(S)
Henkel Serbia d.o.o.
ul. Bulevar Oslobodenja 383
11000 Beograd
Srbija