curd cheesecake
Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych.
Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 477 kJ/114 kcal |
Tłuszcz | 6,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
Węglowodany | 8,5 g |
w tym cukry | 4,5 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,1 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
1 opakowanie Twarogu na sernik,
1 szklanka cukru,
7 jajek,
½ kostki masła Włoszczowskiego extra,
1 budyń śmietankowy, aromat cytrynowy
Formę wyłożyć herbatnikami lub kruchym ciastem. Żółtka oddzielić od białek, dodać cukier i ubijać do puszystości. Następnie dodać masło i ucierając dodawać masę twarogową, budyń i aromat. Na koniec ubić białka jajek i delikatnie wymieszać z utartą masą. Wyłożyć na blachę i piec 60 minut w temperaturze 180-200 °C.
Smacznego!
ul. Kochanowskiego 1
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
29-100 Włoszczowa
tel. +48 413883300
fax +48 413883327
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 4 ocen.