homogenized cheese vanilla


Wartości odżywcze (%) | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 547 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 5,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
Węglowodany | 15 g |
w tym cukry | 15 g |
Białko | 6,3 g |
Sól | 0,11 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |
Mleko : | Zawiera |
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 4/5
Na podstawie 9 ocen.
- Danuta , 2017-07-19 08:20:41Pyszny
- Beata , 2015-09-13 17:40:33Bardzo dobry
price: 3,22 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_Darek_homogenized_vanilla_cheese_homogenizowany_waniliowy/19846.htmlser twarogowy odtłuszczony, wsad o smaku waniliowym (cukier, woda, aromat, barwnik: karoteny), śmietanka pasteryzowana


price: 3,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Lowicz_Homogenized_cheese_with_vanilla_flavor_o_smaku_waniliowym/101588.htmlprice: 2,67 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Kanka_Homogenized_cheese_with_vanilla_flavor_waniliowym/114950.htmlserek twarogowy, śmietanka, cukier, truskawki 9%, koncentrat: z marchwi, aronii i bzu czarnego, aromat


price: 3,22 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_Darek_homogenized_strawberry_cheese_homogenizowany_truskawkowy/21036.html2025-07-14
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych.


price: 3,79 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Piatnica_homogenized_cheese_spalciatella_stracciatella/99152.htmlprice: 4,69 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Bieluch_natural_cheese/105127.htmlSerek naturalny, jogurt naturalny, cukier, truskawki 6 %, skrobia modyfikowana, żelatyna wołowa, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromat, barwnik: ekstrakt z papryki


price: 2,67 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Kanka_Homogenized_strawberry_cheese_truskawkowy/114935.html