Allos BIO gluten-free arrabbiata cream paste
Pasta o intensywnym smaku warzyw.
Idealna do pieczywa.
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10%), papryka czerwona* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5%), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
Pasta o intensywnym smaku warzyw.
Idealna do pieczywa.