camembert cheese Provencal herbs


Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1476 kJ / 357 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,7 g |
Mleko : | Zawiera |
Orzechy : | Może zawierać |
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 3/5
Na podstawie 2 ocen.
- 2020-11-07 00:05:53Dla mnie jeden z lepszych serów pleśniowych.
price: 6,72 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Camembert_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99270.htmlmleko pasteryzowane, sól, zielony pieprz (1,2 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


price: 6,12 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Turkish_Camembert_with_pepper/113796_2365967_612.htmlmleko pasteryzowane, sól, zioła prowansalskie (0,35 %), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum


price: 6,13 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Turkish_Camembert_with_herbs/113799_2365968_613.html2025-10-30
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,27 zł
PLN https://en.dodomku.pl/brie_cheese_natural_naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/turquoise_blue_cheese/26033.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/blue_cheese/27641.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,32 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Igor_gorgonzola_cheese/44882.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, kultury bakterii Bifidobacterium BB-12, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Silvery_azure_blue_cheese/48983.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


price: 9,78 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Correggio_grated_parmesan_cheese_type_parmezan_tarty/20167.htmlprice: 14,59 zł
PLN https://en.dodomku.pl/curd_cream/43272.htmltwaróg, rzodkiewki 3,8 %, rzodkiewki kandyzowane (rzodkiewki 0,5 %, cukier, barwnik: karmin), sól, aromat, pieprz zielony, chili w proszku


price: 3,82 zł
PLN https://en.dodomku.pl/President_Delicate_Cottage_Cheese_with_Radish_rzodkiewka/119400.html