camembert cheese natural


Wartości odżywcze (%) | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1476 kJ / 357 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,7 g |
Mleko : | Zawiera |
Orzechy : | Może zawierać |
Aksamitna skórka, kremowe rozpływające się w ustach wnętrze oraz delikatny smak to przyjemność, której trudno się oprzeć.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: doskonały 5/5
Na podstawie 2 ocen.
price: 4,94 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_La_Polle_Camembert_Classic_blue_cheese_ser_plesniowy/99270_2331349_494.htmlSer Camembert: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, Penicillium candidum. Sos żurawinowy: żurawina 40%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, sok z cyt(...)


price: 12,51 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Mlekovita_Camembert_Blue_Cheese_Grill_La_Polle_2x100g_30g_cranberry_sauce_Grill_La_Polle_2x100g_30g_sos_zurawinowy/99309.html2025-06-30
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum


price: 7,60 zł
PLN https://en.dodomku.pl/brie_cheese_natural_naturalny/19783.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/turquoise_blue_cheese/26033.htmlmleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti


price: 6,99 zł
PLN https://en.dodomku.pl/blue_cheese/27641.htmlmleko pasteryzowane krowie, bakterie fermentacji kwasu mlekowego, sól, podpuszczka zwierzęca, pleśń z gatunku Penicillium roqueforti. Skórka niejadalna.


price: 9,30 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Igor_gorgonzola_cheese/44882.htmlmleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)


price: 9,76 zł
PLN https://en.dodomku.pl/Correggio_grated_parmesan_cheese_type_parmezan_tarty/20167.htmlprice: 14,65 zł
PLN https://en.dodomku.pl/curd_cream/43272.html